Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bluetooth cihazını kullanan var mı?

bluetooth cihazını kullanan var mı?

Başlatan 06onur, 01 Haziran 2012, 00:08:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06onur

YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

06onur

Ürünü aldım.

+lar
*Güneş pili sayesinde cama taktım ve unuttum şarj gerektirmiyor.
*Giden ses ve gelen ses gayet net. Kendi hoparlöründen parazitsiz.
*Numara göstergesinde isimde görünüyor.
*Firmadan test edilmiş sağlam ürün geliyor
*Kargo ücreti yok

-ler
*FM tarnsmitter özeliiği çok kötü dolayısıyla araç hoparlörü kullanamıyorum gürültülü yerlerde kendi hoparlörü zayıf kalıyor. Karşıda ki yüksek sesle konuşunca sıkıntı çözülüyor.
*plastik işçiliği kötü
*Satıcı firmaya ürün beğenmezseniz iadesi yok. Bu beni aynı siteden tekrar alış veriş yapmak konusunda caydırıyor
*kargo süresi yutdışı olduğundan doğal olarak uzun 20gün civarı. Site üzerinden takip sözde var özde yok. Telefonla bilgi veriliyor o rahatlatıcı.
*Müzik dinleme özelliği için aldım ama FM transmitter boş frekanta bile cızırtı yaptığından hayal kırıklığı oldu.

varyans

valla ben güvenip alamadım bunlardan bir tane adam gibi bir marka yapsa niyetim var ama

varyans

Bu arada araca lpg taktırdınmı Onur ??

06onur

LPG ye niyetleniyorum. Prins aklıma yatıyor Vsi-Di 3300tl. Kullanan %30tararruf ettiğini yazmış. Arabam 30kuruş yakıyor 20ye düşecek. 2buçuk senede amorti edecek 14-15000km yapıyorum. O zamana kim öle kim kala belki aracı değiştiririm deyip vazgeçiyorum. Yazın passat variant bagajı lazım bana ancak o paklar. 3sene sonra belki alırım. LPG böyle düşününce uzak ama aklımın hep köşesinde

varyans

Alıntı yapılan: 06onur - 23 Temmuz 2012, 22:04:31
LPG ye niyetleniyorum. Prins aklıma yatıyor Vsi-Di 3300tl. Kullanan %30tararruf ettiğini yazmış. Arabam 30kuruş yakıyor 20ye düşecek. 2buçuk senede amorti edecek 14-15000km yapıyorum. O zamana kim öle kim kala belki aracı değiştiririm deyip vazgeçiyorum. Yazın passat variant bagajı lazım bana ancak o paklar. 3sene sonra belki alırım. LPG böyle düşününce uzak ama aklımın hep köşesinde
Aynen sistem çok pahalı ve ne kadar randımanlı olacak merak konusu bekleyecegız artık baska caresı yok