Şuna da bi el atıverin..

Başlatan hikmetcin, 31 Mayıs 2012, 00:40:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hikmetcin

Göstergenin sağ tarafının ışıkları gitti.benzin göstergesinin ışığı yanıyor ama.ibresinin kırmızı olan kısmı yanmıyor( yandaki sıcaklık göstergesine bakarsanız farkı anlarsınız) ve kilometreninde 100 e kadar olan kısmından sonra ışık yok.ve gösterge çubuğundada yok. söküp baktım ama herhangi bir led yada aydınlatan ampülleri göremedim.neden olabilir sizce.ve çözümü için ne yapabilirim.

mustklc

100den sonra basma diyor araç :)
Araba binmek içindir..

OffLineR

Led var alltında onların.
Söküp baktın mı ledlere?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

hikmetcin

açıp baktım ama ledlerin hepsi birden patamış olabileceğini düşünmüyorum.acaba diyorum elektrik devresinin bu yanmayan led taraflarına elektrik veren sigorta gibi bi farçasındamı sorun oldu.

jackhal

yıkamaya falan verdin mi aracı

hikmetcin

bi çok defa verdim.devreleri ıslatacak kadar yıkamış olabilir diyorsun?

hikmetcin

acaba bu ledler devreye seri mi bağlı.yani bir tanesi patlayınca diğerlerine elekttrik gitmiyormu?

ferhattasdemir

seri olsa hiçbiri yanmaz. yakıt göstergesinin altı ve hız göstergesinin solu yanıyor. korayın dediği gibi sen o padi kaldırınca ledleri nasıl göremedin?
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

metinmb407

Seri bağlı olsa hiç birisi yanmaz devreyi tamamlamadığı için.

hikmetcin

ön kapağı sökünce gördüm ama bulmak sorunumu çözmedi tabiki.bu ledlerin nasıl test edebilirim.çalııp çalışmadığını.

gti_svc06

Aracta elektirik kacagıda olabilir bi baktır derim bence kacartan dolayı yanmıs yada led lerin bagladıgındgı yerlere su kacmışsa küften dolayıda olabilir. şöyle test edebilrisin göstergeleri cıkar ama devre kablolarını sökme parklarını ac orda hangisinin yanınp yanmadıgını görürsün

hikmetcin

bu göstergenin motorları satılıyormu.km göstergesi hiç çalışmaz oldu.

OffLineR

Çok sıkıştırmışsındır.
Tekrar açıp biraz yukarıda bırak.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)