Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6n kampanadan, diske geçiş.

Polo 6n kampanadan, diske geçiş.

Başlatan Erhan, 28 Mayıs 2006, 11:56:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erhan

Ne kadar gerekli tartışılır ama bayada yapan gördüm, yapanlar kolay olduğunu yazmış, mk4 golf yada 6n2 pololarınki uyuyor diye biliyorum uyan başka modellerde var ama yazdıklarımı bulmak burda daha kolay olur.

ARDAcan

bencede cok gerekli, sole bisi var tabi o disk ler kampana gibimi calisicak  ???
eger ole calisicaksa tabikide bi anlami olmaz, tabi görütüsünüde unutmamak lazim :)
sonucta gusel calisma, emegine saglik.. ;)

Erhan

Resimler alıntı bu arada ben yapmadım ;)

Kampana gibi deği tabiki, bildiğin disk gibi çalışıcak.

G60

Disk gibi çalışacak ama sonuçta bu eleman hiçbir bağlantı değiştirmemiş ;) .Pek güçlü tutacağını sanmam.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

polo34

kaça mal olacak bu iş sence ? 100 ytl garanti gider heralde...

Erhan

fiyat konusunda fikrim yok ama kullandığın ürünlere göre 200-250 bulur gibi geliyor bi araştırmak lazım.

bi uygulama daha http://www.clubpolo.co.uk/forum/index.php?showtopic=25589&hl

TuningLINE

paylaşımın için teşekkürler :)
fiyat konusunda ise bence 100 ü geçer en 250 si vardır rahat tutar
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

POLO

bence gereksiz,araçlarda fernlemeyi sağlayan ön frenlerdir arkalar sadece dengeleme görevi görür,bence bunun yerine ön diskleri büyütüp kaliteli bir balata takmak yeterli olur ama diyorsanız benim el frenim iyi tutsun ona bişey demem,birde bana pek güvenli bir uygulama gelmedi bijonların takıldığı parçayı sonuçta nasıl tutturmuş

Erhan

Ön disk için 6n kullanıcıları 14 jantta 258mm(16v diskleri), 15jantta 280mm(G60 diskleri) kullanabilirler, düşünen varsa aklında bulunsun diye yazıyorum.
6n2, 101hp likler 100km/h da 39m de duruyorlar, bildiğim kadarıyla 6n 16v den tek farkı arkada disk olması.

G60

Vtec ve CTR den 5 6 metre daha iyi duruyorlar :)

Erhan

CTR bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum....