jant buldum nasıldır?

Başlatan nesquik, 25 Mayıs 2012, 22:49:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

arkadaşlar oto pratikten 5 kollu jant buldum. fiyat 800 lira.
üzerinde made in P.R.C yazıyor lakin TSE damgasıda var.
alsam üzülürmüyüm arkadaşlar ne diyorsunuz
işte jantta bu ..
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

hakkihakan

Bence replika bbslerden iyidir. Ofseti olmamasıda iyi aracı istedigin kadar basabilirsin.Muhteşem biri gorunus bekleme bence.Orta halli bir gorunum sunar.Kaç inc.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

uygaraga

bu cantların aynısı yanı cant ve cant kapağı olarak birde üzerinde lastikle   500 e aldık babamın  jetta ya taktık   cant ver cant kakağı aynı modeldi orjınalden

nesquik

16'' jant. kararsızım golf 4'e uyup uymayacağı konusunda
Bir GOLF görürsün

[/font]

OffLineR

Replica BBS diyip geçmeyin.
4-5 firma var dünyada yapan ve bazıları çok iyi gerçekten.

İsmail kardeşim artık tüm parçalarda TSE damgası olmaz zorunda yoksa gümrükten geçiremiyorlar.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

metinmb407

Bu jant Boavista ya da replikası. 6R Polo için üretilmiş 5x100 bijon var 6R de. Araca uyar ama ben 5 kollu Golf Comfortline-Bora Pacific jantını buna tercih ederim.

deli_kan57

aslında yüzüne bile bakılmayacak cinsten jantlar ama  fazla jant seçeneğimizin olmaması bizi bu durumlara sürüklüyor nedense.. :'(

rene

orta karar bi jant dostum ayrıca 16 Golf Pacific jantı yada 16 Bora Comfortline jantı alsana çıkma hem orjinal hem hafif ?

nesquik

bulamıyorumki comfort yada pasific jantı. bulduklarım hep 15''  sanki 16 olanlar yer yarıldıda içine girdi ne yapcam kararsızım vallahi. çokta istiyorum bi jant. bugün lastik aldım ama janta güvenemediğim için alamadım.
Bir GOLF görürsün

[/font]

rene

15 Golf Comfort ve Bora pacific jantlarından çok var piyasada lastikte ucuz oluyor 15 e haliyle ama 16 lar kadar güzel durmuyor bence bekle acele etme illaki denk gelir sahibinden de.

nesquik

bide beş kollu kara jantlar var kapaklı o nasıl olur aceba?
Bir GOLF görürsün

[/font]