Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
marşta sorun :S

marşta sorun :S

Başlatan llvolkanll, 08 Mayıs 2012, 18:00:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

llvolkanll

slm arkadaşlar arabamda ilk çalıştırmada marşa az bastığımda eskiden hemen alır çalışır dı. şimdi biraz fazla basmam gerekiyo çalışması için KİMİ KÖMÜR DİYOR KİMİ DİNAMO ama diyen kişilerde BORA sı yok bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz ? 2. araba gazda ronaltıda çalışırken devir saati inip kalkıyo sebebi ne acaba GAZı şelden alıyorum...

asi_karaca23

benzın pompası yada mars agır basıyor
ne mutlu türküm diyene..

asi_karaca23

gösterge ıcın bılgım yok malesef ama bogaz kelebegını temızllet derım ondan yapma ıhtımalı cok yuksek
ne mutlu türküm diyene..

serdar6055

Boralarda sorunların çoğu genelde boğaz kelebeği çıkıyor. Ne zaman sanayiye gitsem ustalar bile hemen hazır cevap ''boğaz kelebeğidir'' diyorlar :) Ama çoğu durumda da haklı çıkıyorlar :)

drn

bu boğaz kelebeğini sökmeden temizleme imkanı yok mu acaba şu carbon clean denen madde nereleri temizliyor ?

caner4

bora'n varsa yanında yedek boğaz kelebeğiyle gezmen lazım alırken söylemediler mi sana  :melek:
bana da söylemediler  :o
This is the best one until we make a better one.......

metinmb407

Benzin pompasından olsa hiç çalışmaz. Klasik sorun hararet müşiri olabilir.

2. olarakta lpg enjektörünü falan kontrol ettirin. Benzinde yapmıyorsa.

drn

yav ne boğaz kelebeğimiş halla halla dönüp dolaşığ takılıyoruz şuna

llvolkanll

saolun da ben boğaz kelebeğini temizlettim , adabtasyonunu yaptırdım ama keşke yaptırmasaydım :( onunyüzünden daha fazla gidiyorum sanayi ye CANER arkadaşın dediği gibi yedek boğaz kelebeği ŞART bora da :D

asi_karaca23

ne mutlu türküm diyene..

caner4

;D  boğaz kelebeği artık ailemizden bi birey gibi oldu bizde :)

asi_karaca23

caner cok haklsıın valla :D
ne mutlu türküm diyene..

caner4

asi_karaca23

ne mutlu türküm diyene..