Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
120'yi geçince direksiyonda titreme

120'yi geçince direksiyonda titreme

Başlatan jackhal, 07 Mayıs 2012, 14:46:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jackhal

Aracımla 120'yi geçince direksiyon acayip titriyor, anlatamam. sebebi ne olabilir ki acaba. Lastik havalarını 30 ps'ye indirdim ama değişen bir şey yok..
Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.. selamlar

nizam

jant balansların ne alemde birde rotilleri kontrol ettir
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Daha önce önden bi kazası vs var mı ? Jantı bi çukura falan düşürdün mü lastiklerin durumu nedir ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

jackhal

araç muayenesi yaptırdığımda tekerlekte boşluk var diye hafif kusur yazmışlardı onla ilgili olabilir mi

OffLineR

Rot-balans'a git hemen.
Orda zaten söylerler varsa bir problem.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

metinmb407

Lastik havalarını düşürmek sağlıklı olmaz.

metalteo

Alıntı yapılan: OffLineR - 07 Mayıs 2012, 15:25:53
Rot-balans'a git hemen.
Orda zaten söylerler varsa bir problem.

:tamamdir

bende de var ön lastik patladı yaptırdım sonra 120 den sonra titreme başladı ama rot a gitmedim daha  :D

suskun

H.G WORKS

mussel

Titreme balans ayarlarından kaynaklanır.Sağa sola çekme varsa rot ayarlarınız bozuk demektir.Koray'ın dediği gibi bi rot-balansçıya gösterirseniz size gerekeni söyler. :)Arızasız günler.
03.06.2005

red_dragon

aynı olay bende de oluyordu diyecegim güleceksin yine :):) balans ayarı yaptırdım. 4 lastigede kurşundan parçalar taktılar. 185 km de bile titreme yapmadı. 20 lira sanırım balans ayarı

jackhal

Alıntı yapılan: red_dragon - 07 Mayıs 2012, 23:29:59
aynı olay bende de oluyordu diyecegim güleceksin yine :):) balans ayarı yaptırdım. 4 lastigede kurşundan parçalar taktılar. 185 km de bile titreme yapmadı. 20 lira sanırım balans ayarı
:D

acarkan

ön disklerde eğrilik vardır. Hemen bir frenciye giderek ön diskleri tornalat düzelir.

ismailtunca81

disklerdeki eğrilik fren e basınca belli olur  eğer  fren de bir sey yok ise diskler  normal
lakin 120  de yapan titreme ve  sağ sol çekme rot balanstan dır
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

OffLineR

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 09 Mayıs 2012, 00:14:48
disklerdeki eğrilik fren e basınca belli olur  eğer  fren de bir sey yok ise diskler  normal
lakin 120  de yapan titreme ve  sağ sol çekme rot balanstan dır
Doğrudur  :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)