mk2 tekerlek etrafındaki bosluk

Başlatan davut, 01 Mayıs 2012, 09:48:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

arkadaslar resimdeki  arka tekerlekle camurluk arasindaki sag sol ve üst bosluklar normalmi yoksa banami  fazla geliyor  yada benmi kücük ebatlarda lastik ve jant kullaniyorum   yardimlarinizib bekliyorum

GolfMk1Cabrio

Jantlar 13 inc sanırım yanaklarda biraz ince geldi gözüme  :) Ama arabanız yine de yüksek aradaki boşluğu bu jantlarla kapatmaya çalışırsanız altı her yere sürter ama 15-16 inc jant takıp hafif basarsanız sıkıntı olmaz hatta basmaya bile gerek duymayabilirsiniz  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

davut

jantlar 13 evet orjinalini bilmiyorum ama  aldigimda bu vardi üzerinde  bide 15 16  sıkıntı vermezmi  yoksa genelde kullanilan o tür jantlarmi

davut

ebaya bakiyordum deminde  bisey takildi aklima ordaki mk2 icin satilan jantlar hep 4*15"  orjinali mi bu

davut

06jetta06

davut

valla hocam ölcmedim ama normal  suan tam dolu depo ile  1000km yapiyo asa yukari

06jetta06

Çok güzel, yakıt önemliyse sizin için bence bozmayın,  görsel açıdan baktığınızda 15" güzel olur.

davut

peki hocam tsk ederim  görsellikde önemli ama su zamanda  yakıt daha önemli jantlar pek güzel degil neyse idare ederiz artik

suskun

normalde jant ebatınız 13 zaten depo kapağındada yazar izin verilen ölçüler
ama 15''  yakıştığı için genelde o tercih ediliyor
15'' kullanacaksanız 195x50x15 kullanabilirsiniz birazda yaylara işlemle çok yakışıklı olur
ayrıca aracın yüksekliği normal arka amortisörler yada yaylar yeni olabilir o yüzden böyle görünüyor biraz zaman sonra normale döner ama şuan sıkıntısız görünüyor
ayrıca çamurluk dodikleri tam hizalı monte olmamış
aynayıda anlayamadım orjinal değil

allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
H.G WORKS

davut

camurluk dodikleri tam oturmamiş degil sadece orta seritte bi problem var  yoksa  tam oturmus vaziyette    aynalara gelince :) opel aynası  gecen yıl ilk  uyguladigimda paylasmiştm cok güzel yakisiyor bence mk2lere :)

davut

ayrıyeten amin abi allah hiçbbirimizin arabasina kaza  zevval vermesin insh

suskun

tamam şimdi çözdüm olayı kapı bantları yanlış monte edilmiş yukarı alacaksın biraz  :tamamdir
H.G WORKS

davut

kapı bantlarim orjinal degilki :( tofas fiat kapi bandi o üzerindeki  biraz sacma duruyo ama :)