Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6n2 ön kokpit karbon görünüm - Sayfa 2

6n2 ön kokpit karbon görünüm

Başlatan TwinCept, 12 Mart 2010, 09:58:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceceduman

yaa aradığım şey meğer bizim sitede varmış :) arkadaşlar bende bu şekilde kapama yaptırmak istiyorum yorumlara baktım arkadaş sanayyide yaptırmış tamam da bu işi kimler yapar ? kaplama alsak evde biz yapamazmıyız  :-\

rsb

keşke mat karbon kaplatsaydın   konsola  daha uyum saglardı ama guzel olmuş  araca bambaşka hava katmış  :tamamdir

ceceduman

rsb

Alıntı yapılan: ceceduman - 18 Nisan 2012, 14:09:45
yaa aradığım şey meğer bizim sitede varmış :) arkadaşlar bende bu şekilde kapama yaptırmak istiyorum yorumlara baktım arkadaş sanayyide yaptırmış tamam da bu işi kimler yapar ? kaplama alsak evde biz yapamazmıyız  :-\

fön makinası yardımıyla yapabilirsin tabiki ..  elin yatkınsa bu işlere  çok temiz iş cıkartabilirsin . degilse bile ilkinde  kotu olur sonralarında  guzel olabilir ... aksesuarcılardan temin edebilirsin  malzemeyi ..  marka olarak 3M  kullanırsan temiz ve guzel bi iş cıkar ..

ceceduman

bunlar kalıp halındemı yoksa uzerıne koyup yapıstırdıktan sonra falcata gibi bişeyle kesiyomusun ? nasıl olcak  ???

rsb

valla  hazır kalıbını bulabilirmisin yada nereden bulursun bilmiyorum ama  konsolu sökebilirsen  üzerine folyoyu bütün yerleştirip ısıtıp bir guzel aralara   sokarsan folyoyu  ve en sonda temiz bi sekilde  kesebilirsen  yapabilirsin ...

ceceduman

Alıntı yapılan: rsb - 23 Nisan 2012, 11:50:57
valla  hazır kalıbını bulabilirmisin yada nereden bulursun bilmiyorum ama  konsolu sökebilirsen  üzerine folyoyu bütün yerleştirip ısıtıp bir guzel aralara   sokarsan folyoyu  ve en sonda temiz bi sekilde  kesebilirsen  yapabilirsin ...
baya bi işçilik lazımm  ???

rsb

çokta gözünde büyütme  .. bi elin alıştımı  gerisi geliyo :)