Kampanaları boyadım nasıl olmuş?

Başlatan speedystop, 10 Nisan 2012, 15:40:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

speedystop

Alıntı yapılan: west_55 - 11 Nisan 2012, 00:00:11
Güzel olmuş abi güle güle kullan

Saol abi bi ara gel seninkileride boyayalım
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

west_55

KAAN60

Ooo boya yapmışız hayırlı olsun ustat gayet güzel olmuş  :tamamdir davlumbaz bölgesinidemi siyaha boyadın sen gayet güzel duruyor?
_-OĞLUM ve POLOM-_

speedystop

Alıntı yapılan: KAAN60 - 11 Nisan 2012, 23:19:01
Ooo boya yapmışız hayırlı olsun ustat gayet güzel olmuş  :tamamdir davlumbaz bölgesinidemi siyaha boyadın sen gayet güzel duruyor?

Davlumbazı kim farkedecek diyordum bende  ;D sildim temizledim wd 40 ile parlattım kaan abi o temiz olunca daha güzel duruyor

alper19

bende diyorm ki benim benzin borulari bitek camurdan gorunmuyo megerse normali oleymis :D

alper19

bende ön balatalar hakkida fikir olmasi acisindan foto atiyim

KAAN60

Alıntı yapılan: speedystop - 11 Nisan 2012, 23:38:01
Davlumbazı kim farkedecek diyordum bende  ;D sildim temizledim wd 40 ile parlattım kaan abi o temiz olunca daha güzel duruyor
wd-40 lamı parlattın? yok adamım sen aşmışsın :D siyaha boyasana ozmn ne diye wd-40 heba ediyosun ama iyi fikir verdi ya siyaha boyayacaksın yada şu araç altını ziftletiyorlarya hem sızdırmazlık on numara oluyo hem ses açısından çok iyimiş? bak aklıma düşürdün şimdi :bekleriz: neyse senin araca kırmızı halı falan ser davlumbaz kirlenmesin ;D
_-OĞLUM ve POLOM-_

KAAN60

Alıntı yapılan: alper19 - 12 Nisan 2012, 17:09:10
bende ön balatalar hakkida fikir olmasi acisindan foto atiyim

ustat işine karışmak gibi olmasın ama hep diske bulaşmış bi gazete ile kapasaydın ya?
_-OĞLUM ve POLOM-_

alper19

Alıntı yapılan: KAAN60 - 12 Nisan 2012, 18:03:44
ustat işine karışmak gibi olmasın ama hep diske bulaşmış bi gazete ile kapasaydın ya?
hicbisey olmaz kurumandan 5 dk dolasin tertemiz oluyo disk :D

speedystop

Alıntı yapılan: KAAN60 - 12 Nisan 2012, 18:02:08
wd-40 lamı parlattın? yok adamım sen aşmışsın :D siyaha boyasana ozmn ne diye wd-40 heba ediyosun ama iyi fikir verdi ya siyaha boyayacaksın yada şu araç altını ziftletiyorlarya hem sızdırmazlık on numara oluyo hem ses açısından çok iyimiş? bak aklıma düşürdün şimdi :bekleriz: neyse senin araca kırmızı halı falan ser davlumbaz kirlenmesin ;D

Abi bazen çok abartıyorum sorma

relaxizmir

Acaba bende benim arka kampanaları yeşilemi boyasam  :bekleriz:   ;D ;D ;D
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

alper19

bende kirmizinin durusu hakkinda fikir vermesi acisindan bikac foto atiyim

hrntncy

hangi boya markası ile boyadınız ki sprey boya ile mi boyadınız
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

alper19

Alıntı yapılan: hrntncy - 13 Nisan 2012, 20:35:14
hangi boya markası ile boyadınız ki sprey boya ile mi boyadınız
ben arabanin kendi rengini sprey kutusuna bastirmistim onla boyadim