kaportadaki göçükler

Başlatan murder1, 10 Nisan 2012, 17:16:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murder1

arkadaslar kaporta alsamında küçük küçük göçükler var özellikle kapılarda bu durum moralimi cok bozuyor. Orjinalligi bozmadan boyaya zarar vermeden duzeltme yapılıyor mu ? Lütfen yardım :-[

PROshield

Alıntı yapılan: murder - 10 Nisan 2012, 17:16:48
arkadaslar kaporta alsamında küçük küçük göçükler var özellikle kapılarda bu durum moralimi cok bozuyor. Orjinalligi bozmadan boyaya zarar vermeden duzeltme yapılıyor mu ? Lütfen yardım :-[

Takipteyim benmde sol arka kapıda ufak bir göçük var gerçekten sinir bozucu takipteyim  :tamamdir

umut_mk4

benim kapılarda var cok küçük karsıdan bakınca belli olmuyor ama yandan bakarsan belli oluyor. boyaya zarar vermeden çözüm varsa iyi olur. Bende takipteyim :)
2015 1.4 125ps highline

pastacı__006

valla beninde sol arka kapıda var çok canımı sıkıyor:(

alpergndz

hepsiburada.com da bir alet vardı.göçük kaldıran.vantuzlu bişiye benziyordu.İsterseniz bi inceleyin oto bölümünden.

PROshield

Alıntı yapılan: alpergndz - 10 Nisan 2012, 22:48:09
hepsiburada.com da bir alet vardı.göçük kaldıran.vantuzlu bişiye benziyordu.İsterseniz bi inceleyin oto bölümünden.
Ben inceledim onu bizimkiler gibi ufak göçüklerde işe yaramıyor fakat avuc içi yarısı kadar büyüklügünden sonra kı gocukler için mukkemmel sonuc verıyor yanı bizim için saglıklı sonuç verecek bir ürün degil. Yalnız sprey vb ürünler var onların sonucları gayet tatmin edici oldugu söyleniyor ama kullanan yada satan görmedim  ???

umut_mk4

Alıntı yapılan: PROshield - 11 Nisan 2012, 09:56:31
Ben inceledim onu bizimkiler gibi ufak göçüklerde işe yaramıyor fakat avuc içi yarısı kadar büyüklügünden sonra kı gocukler için mukkemmel sonuc verıyor yanı bizim için saglıklı sonuç verecek bir ürün degil. Yalnız sprey vb ürünler var onların sonucları gayet tatmin edici oldugu söyleniyor ama kullanan yada satan görmedim  ???
aynen bir ise yarayacagını zannetmiyorum. Spey iside ısıtma sogutma gibi bir islem
2015 1.4 125ps highline

jackhal

benim tavanda var iki tane taş izi gibi  ;D ;D ;D ;D benim moralimi hiç bozmuyor ama :)))

umut_mk4

Alıntı yapılan: jackhal - 11 Nisan 2012, 11:45:39
benim tavanda var iki tane taş izi gibi  ;D ;D ;D ;D benim moralimi hiç bozmuyor ama :)))
sen ozaman arabanı sevmiyorsun :D
2015 1.4 125ps highline

alpergndz

onlarda nazarlık olsun arkadaşlar.

benim araçtada  mevcut ama ben kendim sinirli bir anımda yumruk vurdum az bi göçük oluşturduk ama hiç bir ustaya elletmedim.

demekki keskin sirke küpüne zararmış....

jackhal

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 11 Nisan 2012, 12:18:12
sen ozaman arabanı sevmiyorsun :D

araba neticede. severek biniyorum diyebiliriz  ;D ;D ;D. ama öyle aşkla falan bağlı değilim..