Muayene önceki küçük bakım ve maliyet tablosu

Başlatan jackhal, 08 Nisan 2012, 10:13:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jackhal

Herkese merhaba.. Haftasonu aracımın balatalarından gelen ses nedeniyle sanayiye gittim. Gitmişken birkaç eksiği de yaptıyırım dedim.
Sonuçta yapılanlar ve maliyet tablosu şöyle oluştu.

Ön takım Balata    80 TL (TRW)
Ön Park Ampülü    3 TL
4 Tane Bijon         12 TL
8 tane bjion kapağı   8 TL
4 Fren diski tornamala tornacı ücreti  45 TL
Far Ayarı      5 TL
Ön cam kriko ve kapı tamiri               80 TL (krikocuya verildi)
İşçilik                                                50 TL

boğaz kelebeği temizliği , yiv atmış şifreli bijonların çözülmesib işlemleri dahil

Toplam 280 TL ödedim..

Evet yapılan işler ve fiyatlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.

jackhal

düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ferhattasdemir

Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

jackhal

ARda vw servisi var orda yaptırdım.. Pahalı mı olmuş...

ferhattasdemir

yok ondan değil hemşo merak ettim nerde yaptırdığını. aklımda olsn belki bize de lazım olur diye. nerde bu arda? tanıdık mı?. aldığın ufak tefek ıvır zıvır şeylerin fiyatı heryerde aynıdır. bana biraz torna ücreti ve krikocunun aldığı ücret fazla geldi sadece...

hrntncy

Giresun VW FATİH de 3 yaş ve üzeri araçlara muayne öncesi bakım ve masraflar ücretsiz :)
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

jackhal

Alıntı yapılan: ferhattasdemir - 10 Nisan 2012, 02:27:47
yok ondan değil hemşo merak ettim nerde yaptırdığını. aklımda olsn belki bize de lazım olur diye. nerde bu arda? tanıdık mı?. aldığın ufak tefek ıvır zıvır şeylerin fiyatı heryerde aynıdır. bana biraz torna ücreti ve krikocunun aldığı ücret fazla geldi sadece...

Valla kardeş bana da öyle geldi ama.. bijon sökmeye sadece 70-100 TL arası istediler onu ücretsiz söktürünce hiç sesimi çıkarmadım.

Alıntı yapılan: hrntncy - 10 Nisan 2012, 05:32:41
Giresun VW FATİH de 3 yaş ve üzeri araçlara muayne öncesi bakım ve masraflar ücretsiz :)

Valla iyiymiş sizinki. Servise söyle de Konya'ya bayii açsın...

alpergndz

sayın hakan bey bu arda oto nerde konyada? bana da bijon kapakları lazım.fiyatları çok ucuz 1 tl...

ben iptal ettiğim bijonlar için 4*5=20 tl vermiştim.sizinkiler çok hesaplı.nasip olursa nisan ayı sonunda gelecek gibiyim konyaya.

yaptırdığınız işlemlerin fiyatları normal.kazasız belasız binin

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: hrntncy - 10 Nisan 2012, 05:32:41

bu ne demek şimdi. benim katalitik konvertör üm bozuksa yapıyomu adamlar ücretsiz. veya balatalarım bitikse değiştiriyor mu para almadan? :S

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: jackhal - 10 Nisan 2012, 09:37:08
Valla kardeş bana da öyle geldi ama.. bijon sökmeye sadece 70-100 TL arası istediler onu ücretsiz söktürünce hiç sesimi çıkarmadım.

ya şifreli de olsa o bijonu sökmenin neyi var ki. illaki bi alyan anahtar uyar onun içine. ben konyada olsam söküverirdim onları sana
ben sol ön lastiğimde eksik olan bijon kapaklarını patronumun passatından ücretsiz edindim :)

jackhal

Alıntı yapılan: ferhattasdemir - 10 Nisan 2012, 13:41:25
ya şifreli de olsa o bijonu sökmenin neyi var ki. illaki bi alyan anahtar uyar onun içine. ben konyada olsam söküverirdim onları sana
ben sol ön lastiğimde eksik olan bijon kapaklarını patronumun passatından ücretsiz edindim :)

Hemşerim şifreli bijonu sökmekte sıkıntı yok da biz o bijonlara başka bijon anahtarlarını çakmıştık ve içine yiv attırmıştır. Hiç dişli kalmamıştı içinde ama arkadaş tornacıya gerek kalmadan halletti. Tornacı çok para istiyordu...

Alıntı yapılan: alpergndz - 10 Nisan 2012, 12:42:49
sayın hakan bey bu arda oto nerde konyada? bana da bijon kapakları lazım.fiyatları çok ucuz 1 tl...

ben iptal ettiğim bijonlar için 4*5=20 tl vermiştim.sizinkiler çok hesaplı.nasip olursa nisan ayı sonunda gelecek gibiyim konyaya.

yaptırdığınız işlemlerin fiyatları normal.kazasız belasız binin

Valla kardeş konyaya gelince haber ver ben sana tarif ederim ya da götürürüm. selamlar

jackhal

Alıntı yapılan: ferhattasdemir - 10 Nisan 2012, 13:39:31
bu ne demek şimdi. benim katalitik konvertör üm bozuksa yapıyomu adamlar ücretsiz. veya balatalarım bitikse değiştiriyor mu para almadan? :S

bakımdan kasıt, far ayarı fren bakımı gibi şeylerdir sanırım..

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: jackhal - 11 Nisan 2012, 11:18:56
Hemşerim şifreli bijonu sökmekte sıkıntı yok da biz o bijonlara başka bijon anahtarlarını çakmıştık ve içine yiv attırmıştır. Hiç dişli kalmamıştı içinde ama arkadaş tornacıya gerek kalmadan halletti. Tornacı çok para istiyordu...

hmm sıyırttırdıysan dişleri zor tabi sökmek. neyse halletmişsin sevindim.

Alıntı yapılan: jackhal - 11 Nisan 2012, 11:19:41
bakımdan kasıt, far ayarı fren bakımı gibi şeylerdir sanırım..

ne bileyim bakım ve masraflar ücretsiz demiş :S