satılık 2 takım jant

Başlatan nurigökay, 09 Nisan 2012, 00:26:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nurigökay

fotoğraflardaki golf 4 comfortline(bora pasific) ve fotoğraflarda ki replica jantlarımı orjinal bora comfort jantı almak için (takasda olabilir) satıyorum arkadaşlar. fiyat her ikisi içinde 500 TL olacaktır.replica jantlar 16 inç ve 5x100 ve 5x112 bijon aralığına sahiptir.ilgilenen arkadaşlar 0 505 369 14 32 den ulaşabilir.çarşamba.perşembe ve cuma günü öğlen 15:00 dan  sonra (okulda olduğumdan dolayı)  diğer günler istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

son foto.daki jantta hafif bir tamir var sibobun olduğu yerde benden önce olmuş arabayı aldıktan sonra farkettim ben ama sorunsuz bir şekilde kullandım hatta önlerde bile kullandım

nurigökay

nurigökay

golf jantları satılmıştır.aracımın üzerindekiler hala satılıktır ilgilenenlere duyurulur

nurigökay

güncel araç üzerindekiler 450 tl olur

asc61

nurigökay

Alıntı yapılan: asc61 - 09 Aralık 2012, 23:40:11
Replicalarda işlem var mı?
hayır hiç işlem yok ben sivasta opet bayisi bir arkadaştan 500 tl ye  aldım kargo hariç. faturasını bana gönderdi yeni poloda kullanmış sonra aracı satarken sökmüş çok az kulanmış yani. ben yaklaşık 5.000 km falan yaptım sadece bir tanesinde az çizik var o kadar başka işlem kaynak vs kesinlikle yok

nurigökay

bu arada eğer düşünürseniz 450 tl ye bırakırım trabzon otobüsünede veririm siz ordan alırsınız daha ekonomik olur kargodan