sizca hangisi ?

Başlatan SameTrb, 31 Mart 2012, 15:03:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sizce hangisi ?

golf 4 sunroflu
18 (37.5%)
yeni polo beyaz
5 (10.4%)
a3 atraction
14 (29.2%)
leon
7 (14.6%)
cıvıc 2004
4 (8.3%)

Toplam Oy Verenler: 48

SameTrb

arkadaslar cok sevdıgım golf 4 umu sanırım pazartesı gunu bır arkadas alacak
sızce yenı aracım hangısı olmalı ?

vp703

secenekler cok guzel a3 civic polo diye bi siralama yaptim :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

muratcamurcu

golf_4

a3 olabilir..ama hondalarda güzel ve sorunsuz arabalar
Vorsprung Durch Technik

SameTrb

benımde aklımdan en başta a3 var ama şartları cok cok zorlamam gerekıyor a3 alabılmek ıcın ılk once polo veya cıvıc bakacam
yenı polo 1.4 olanlar tsı motor mu bılen var mı ?

vp703

bence civic bak imkanin varsa kisisel tavsiyem

SameTrb

cıvıc lerde dısardan bır hayran bırakıyor kendısıne ama kullanıcıları  golf kullanıcısı kadar memnun degıl

metalteo

3 arkadaşımda civic var 2000 model ,2010 ve 2012 model araçlar hepsi çok memnun herşeyin den ama senin golf kadar konforlu değil diyorlar helede çukurlara girip çıkarken ki yumuşaklığını çok seviyorlar.

SameTrb

evet suspansıyon konfordan kaybedıyor ama yol tutusunu artıyor

vp703

valla amcamda var 2001 model uste 5 bin lira ver yine degismem diyor cok seri konfor da da bi sikinti yok o da 4 cam otomatik yakiti benimkinden daha iyi hos benim arac bi garip vitesler daha yumusak direksiyon daha yumusak daha hizli ben 2 bin lira masraf ettim araca o daha 5 kurus sikinti cekmedi motoru herseyi cok guzel bilmiyorum ben hayran hayran bakiyorum onun araca. bende hep sunu duydum 1 kere honda kullan daha baska araba kullanmak istemessin diyorlar.

mussel

Şu an ki aracın zaten golf 4 arabanın keyfini aldıysan bi üst segment bence a3 tür.Polo yada başka bi araç seni tatmin etmeyecektir.Ben olsam şu an için a3 alırım tabi ki maddiyat durumunu bilemem.Leon da oldukça keyifli bi araç fakat 2013 yılında hepsi yeni kasalara geçiyor.
03.06.2005

ogretmen_ankara

Honda civic 2004 sonrası makyajlı olanı tercih edebilirsin...
+ları   Daha düşük yakıt, daha üstün performans, sorunsuz motor ve şanzuman,
- leri, biraz zayıf kaporta, daha fazla yol sesi.

SameTrb

Alıntı yapılan: mussel - 01 Nisan 2012, 20:29:46
Şu an ki aracın zaten golf 4 arabanın keyfini aldıysan bi üst segment bence a3 tür.Polo yada başka bi araç seni tatmin etmeyecektir.Ben olsam şu an için a3 alırım tabi ki maddiyat durumunu bilemem.Leon da oldukça keyifli bi araç fakat 2013 yılında hepsi yeni kasalara geçiyor.
a3 ılk sırada benım ıcınde ama, maddıyat yetmeyebılırım dolayısıyla polo da yenı ve şıık bır araba oldugu için dusunuyorum  hem masraf cıkartmaz hemde satısı kolay olur dusuncesındeyım

yellow_driver

a3 ve leon kaç model olacak? eğer 2003 üzeri a3 ise 1. sırada tabiki. leonda makyajlı kasa ıolursa 2. sıra. polo 3. sıra