Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6R dikiz ayna kapak sökümü ve folyo kaplama resimli uygulama !! - Sayfa 2

Polo 6R dikiz ayna kapak sökümü ve folyo kaplama resimli uygulama !!

Başlatan TwinCept, 31 Mart 2012, 10:01:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByRePLiCa

Alıntı yapılan: n3co - 01 Nisan 2012, 23:40:45
Ayna kolay cıkıyor, problem yok.Korkmayın yapın. Gerçi ben bügün söktüm kırmızıları. Servise girecem, garanti maranti ayağı çekmesinler iki kuruşluk şey için.  :D
kolay çıkıyor derken ayrıntılı bi anlatırmısın nasıl çıkıyor ben bi iki kere denedim ama aynayı kırarım diye gözüm kesmedi tam olarak ayna nasıl çıkıyor
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

n3co

Alıntı yapılan: ByRePLiCa - 16 Nisan 2012, 21:47:38
kolay çıkıyor derken ayrıntılı bi anlatırmısın nasıl çıkıyor ben bi iki kere denedim ama aynayı kırarım diye gözüm kesmedi tam olarak ayna nasıl çıkıyor

ilk başta aynaları elektrikle içerlere ayarla. sonra zaten düz ince tornavidayı sok aynanın arkasına çek tık diye tırnagı atıyor. birden cekme kırılmaz, kırılsada 120tl yi gözden çıkar en fazla o :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

n3co

şaka maka bir ara tamponu sökmeye niyetlenmiştim, 4 tane vida arttı geriye. tamponuda sökemedim, beceremedim. vida ihtiyacı olan varsa gönderirim  :D :D

KARTAL_07

Beyler bi anlatın yaa valla acaip yorgunum hadi tarif edin ben sabah dişciden dönüşte yaptırıyım bu işi :D

KARTAL_07

Alıntı yapılan: kemal_koker - 16 Nisan 2012, 22:55:57
halil sezai isyannnnnnnnnnnnnnnnn :D düşte yat saat 11 oldu :D

Ben yarın bu işi halleder bilmeyene anlatırım  :bekleriz: Olmadı kazalı bi polo bulur ucuza aynaları koltukları, teybi direksiyonu allah ne verdiyse alır takarım :D

n3co

Umarım kıt türkçem ile açıklayıcı olmuşumdur.  :D
1
2
3
SIRASINA UY  :D

KARTAL_07

Abi benim anlamadığım nokta 2. basamakta hani büyük bir ok var ya o ayna camının değil kapı camının orayı gösteriyor ordaki plastikten mi sökücez ???

n3co

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 16 Nisan 2012, 23:06:20
Abi benim anlamadığım nokta 2. basamakta hani büyük bir ok var ya o ayna camının değil kapı camının orayı gösteriyor ordaki plastikten mi sökücez ???

ayna camı tabiki :D kapı camı ile alakamız yok :D

KARTAL_07

Aynayı içe dogru ayarlıcaz ve 4. resmin okunun gösterdiği yerden tornavidayı sokup dişten cıkartıcaz demi ?

KARTAL_07

Hocam bitanesin sen :D eyvallah çok teşekkürler yarın yaparım ben bu işi

n3co

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 16 Nisan 2012, 23:11:25
Aynayı içe dogru ayarlıcaz ve 4. resmin okunun gösterdiği yerden tornavidayı sokup dişten cıkartıcaz demi ?

aynen öle , kolay gele  ;)