Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Corrado Teknik Verileri.

Corrado Teknik Verileri.

Başlatan G60, 15 Kasım 2005, 23:38:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

VW Corrado Teknik Verileri.

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

G60(PG) ve SLC(VR6-AAA)

corrado_g60

herkese meraba :)
alıhan abı saol ;)

VWci

canlier75

merhaba ben kibristan erkan 1990 model corradom var ve abs beyni ariyorum yardimci olabilirmisiniz tesekkurler

corrado

foruma hoşgeldiniz.
açıkçası o parçanın türkiyede olma ihtimali biraz zor.
yinede bosch veya vw kodunu yazarsanız bakarız.
akıl vermek gibi olmasın ama mümkünse ebay veya rum kesimindeki makinistlere bakmanızda faide var.
lefkoşada ki hurdacı veya çıkmacıyıda biliyorsunuzdur.
kıbrısta genelde  japon olsada sürprizlere açık biryer.
bu arada g 60 mı araç
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

VWci

golf lerin abs beyinleri olmuyor mu?

corrado

vr6 ise uyabilir.
g 60 sa zor.
numarası ile bakmak en mantıklısı

bladeharun

SLM ARKADAŞLAR ACABA G60 NASIL BİR ARABA

corrado

kolay soru zor cevap.
kimine göre dertlerine rağmen güzel.
kimine göre problemli uzak durulması geeken bir  araç

lyk

Arkadaşlar bende Corrado tüm modeller databook'lar var. Bazı karşılaştırma ve testler de var.( 200 sx celica GT gibi araçlarla ).Corrado'nun model geliştirme üretim fotoları veya hakkında yapılan yorumların olduğu dosyalar var.

Bunları siteye eklemek istiyorum ancak pdf veya word dosyası şeklindeler. Nasıl ekleyebilirim?

Halil Kara

Alıntı yapılan: lyk - 29 Ekim 2008, 15:26:02
Arkadaşlar bende Corrado tüm modeller databook'lar var. Bazı karşılaştırma ve testler de var.( 200 sx celica GT gibi araçlarla ).Corrado'nun model geliştirme üretim fotoları veya hakkında yapılan yorumların olduğu dosyalar var.

Bunları siteye eklemek istiyorum ancak pdf veya word dosyası şeklindeler. Nasıl ekleyebilirim?

Rapıdshare yükleyip, yükleme yaptığın linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsin.Arzu eden linke tıklayıp bahsi geçen dosyaları bilgisayarına indirebilir...