Orjinal hoparlör aranıyor.....

Başlatan emirdede, 24 Mart 2012, 16:32:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fr33b7y

satılmadıysa bir pm de ben alabilirmiyim

alpers3

Alıntı yapılan: fr33b7y - 27 Mart 2012, 23:06:47
satılmadıysa bir pm de ben alabilirmiyim
bol bol var elımde belkı 50 tane cıkar sıkıntı yok:D

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

alpers3

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 28 Mart 2012, 10:57:06
ozaman fiyatın acık acık yaz :D
hacım herkese aynısını soyluyorum zaten karsılastırabılır arkadaslar ama sıte dısarıyada acık oldugu ıcın bılerek yazmıorum dısardan gelenlerle buraya werdıgım fıyatlar farklı oldugu ıcın boyle yapıorum yoksa bende pm atmaktan sıkıldım:Dyazar gecerım sayfaya ama maalesef:D

umut_mk4

Alıntı yapılan: alpers3 - 28 Mart 2012, 11:04:37
hacım herkese aynısını soyluyorum zaten karsılastırabılır arkadaslar ama sıte dısarıyada acık oldugu ıcın bılerek yazmıorum dısardan gelenlerle buraya werdıgım fıyatlar farklı oldugu ıcın boyle yapıorum yoksa bende pm atmaktan sıkıldım:Dyazar gecerım sayfaya ama maalesef:D
ozaman haklısın usta :tamamdir
2015 1.4 125ps highline

acarkan

gülşahmet

banada iki tane lazım malum pasifiklerin arka hoparlörü yok bi pm de bana lütfen

horoz155

99 model golf comfortline aracımın arka kapılarına lazım 2 tane bi pm de ben alayım..
efsaneye binenlerde efsanedir...

alpers3

Ben en iyisi aleni yazayim:)tanesine 40 tl istiyorum orjinal we patlaksiz olacak srkilde ama 4 adet alinirsa 30 tl ye werebilirim su pm macerasinada son werelim bu sayede

umut_mk4

Alıntı yapılan: alpers3 - 30 Mart 2012, 18:40:44
Ben en iyisi aleni yazayim:)tanesine 40 tl istiyorum orjinal we patlaksiz olacak srkilde ama 4 adet alinirsa 30 tl ye werebilirim su pm macerasinada son werelim bu sayede
:D ben sana bastan dedim acık acık yaz diye. Fiyatta on numara iyiki varsın :sevgi:
2015 1.4 125ps highline

gülşahmet

alper bende ankaradayım senin bi dükkanın falan var mı almak istediğimde nasıl temin edebilirim

OffLineR

Hayırlı satışlar dileyelim.
Bence Alper sen bir konu aç bunun için :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

gülşahmet

Alıntı yapılan: alpers3 - 30 Mart 2012, 18:40:44
alper bana 4 tane hoparlör lazım seninle nasıl irtibata geçebiliriz

hsn2609

bana da lazım orjinal hoparlör yardımcı olursaniz sevinirim :)