22 eylul istanbul bulusmasi

Başlatan teo, 23 Eylül 2007, 07:06:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre

abı tekrardan ellerıne saglık bu arada dıkkat ettınızmı son vıdeoya beyaz kango var ıste o benım hehehehhehe :D :D :D ünlüü oldumm

concrete

ahh yaaaaaaaa ahhh yaaaaaaaa nası gelemedim ben yaaaaaa :(:(:(:(
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

Firestarter

Gökhan abi videolar yine harika. Son videodaki araç kimin? Egzos senfonisi yapmış, bende bir ara basmıştım o şekilde benimkimi yoksa  :D

istanbulos34

herşey mükemmel eline sağlık abi o an aranızda olamamak gerçekten çok üzücü:(
pOWERED by istanbuloSSS

teo

e biliyoruz herhalde. o yuzden kovaladik da cektik; bi vukuat olursa elde kanit olsun diye:P

Alıntı yapılan: emre - 24 Eylül 2007, 01:08:27
abı tekrardan ellerıne saglık bu arada dıkkat ettınızmı son vıdeoya beyaz kango var ıste o benım hehehehhehe :D :D :D ünlüü oldumm

teo

valla hatirlamiyorum ama emre'ye egzos yutturan biri oldugu kesin. emre bunun altinda nasil kalir bilmiyorum artik:P (itinayla gaz verilir:) )

Alıntı yapılan: Firestarter - 24 Eylül 2007, 01:18:55
Gökhan abi videolar yine harika. Son videodaki araç kimin? Egzos senfonisi yapmış, bende bir ara basmıştım o şekilde benimkimi yoksa  :D

sismic

Alıntı yapılan: Firestarter - 24 Eylül 2007, 01:18:55

son videodaki egzos sesi benim ama ses var görüntü yok  :-\ çok mu gazladım ne  :halazn: hiçbir video da çıkmamışım  :(

sismic

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sizlerle ilk buluşmamız, fakat gerçekten çok güzel oldu bence inşallah ileride katılım daha fazla olur ve daha keyifli daha büyük organizasyonlara imza atarız hepberaber.

Not : emre sakın dobloyla gelme  ;D dobloyle gelirsen de haber ver ben depomu doldurup geleyim  ;D  ;D  ;D

teo

Trafik ve bir elim musait oldugu zaman, yani cekebildigim zamanlarda, o sirada etrafimda hangi araclar varsa onlarin videolarini cekebildim...

Alıntı yapılan: sismic - 24 Eylül 2007, 06:24:11
son videodaki egzos sesi benim ama ses var görüntü yok  :-\ çok mu gazladım ne  :halazn: hiçbir video da çıkmamışım  :(

sismic

Alıntı yapılan: teo - 24 Eylül 2007, 07:28:42
Trafik ve bir elim musait oldugu zaman, yani cekebildigim zamanlarda, o sirada etrafimda hangi araclar varsa onlarin videolarini cekebildim...

ben işin şakasındayım abi gerçekten çok güzel çekmişsin eline sağlık gerçekten... benim lafım emreye hep o gazladı beni  ;D  ;)