Gönderen Konu: silinebilir  (Okunma sayısı 17715 defa)

Çevrimdışı battal gazi

• 1.4 tsı 140 hp dsg(6 ileri) çok güçlü ve ekonomik
    • Profili Görüntüle
silinebilir
« : 17 Mart 2012, 23:54:22 »
silinebilir.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2012, 19:24:47 Gönderen: battal gazi »
Jettamı 2013'te sattım,güzel bir araçtı dsg ile ilgili kronik arıza ve sorunlar yaşamış olmamıza  rağmen

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 polo 1.6 a.c
Ynt: WW JETTA 1.4 TSI COMFORTLINE 140 HP TIPTRONIC 6 İLERİ DSG
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2012, 10:21:00 »
güzel araç hayırlı satışlar
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2012, 22:10:35 »
güzel araç hayırlı satışlar

Sağolun,teşekkürler istediğim rakamdan satamaz isemde binerim arabamdan memnunum.
Jettamı 2013'te sattım,güzel bir araçtı dsg ile ilgili kronik arıza ve sorunlar yaşamış olmamıza  rağmen

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2012, 22:15:40 »
Güncel.

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
Güncel.

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
Güncel.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2012, 12:48:06 Gönderen: battal gazi »

Çevrimdışı m1s1r

• Profili Görüntüle
çok güzel araba maşaALLAH

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
çok güzel araba maşaALLAH
Teşekkürler,daha iyisi sizin olur inşallah.

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
Güncel.

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
Güncel,piyasalarda bir durgunluk var hayır mı?

Çevrimdışı kemal_koker

• Profili Görüntüle
Güncel,piyasalarda bir durgunluk var hayır mı?

100bin km yi geçmiş,yeni kasası çıkmış bir 2.el benzinli araba olarak 38 bin lira çok değil mi ? durgunluk bence bundan olmalı :)

hayırlı satışlar ;)

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
100bin km yi geçmiş,yeni kasası çıkmış bir 2.el benzinli araba olarak 38 bin lira çok değil mi ? durgunluk bence bundan olmalı :)

hayırlı satışlar ;)
Kendi şahsi görüşünüzdür saygı duyarım,fakat yeni kasada comfortline modelinde belirttiğim donanımların bir çoğu bulunmamakta,ayrıca aracın tüm periyodik ve ağır bakımları yapılmış,2 yılı dolmamış parçaları garanti kapsamında en önemlisi doğuş otomotivde dsg mekatronik ünitesi,dsg 6,5 litre yağı güncel programı dsg yağ filtre vs.değişmiş ve haliyle bu kritik parça 2013 eylül ayına kadar garanti kapsamında,araçta turbo ve komprasör orjinal banttan üretilmiş hali ile mevcut ve bu herkeste bilirki turbo lak (turbo gecikmesi)olayını bitirmiş,turbonun devreye girinceye kadar komprassör boşluğu doldurup turbo görevine başlayıncaya kadar aracı atak ve seri manevralara hazırlıyor,sanırım bu donanımların hepsine karşılık gelen yeni kasa fiyatı 60 bin tl civarında olsa gerek.Her neyse konu dağılmasın araç ortada,belirli bir rakama satamaz isem binerim aracımda herhangi bir sorun yoktur,satış listelerine bakıncada emsallerine göre fiyatı makuldür.Aracın tüm periyodik servis işlemlerine bakıldığında şu ana kadar çıkardığı tek problem dsg mekatronik ünite arızasıdır onun haricinde araçta bir arıza kaydı bulunmamakta ve zaten bu araçta çıkabilecek başkaca bir problem olmayacağı inancındayım.Mekatronik ünitede demeki 97-98 bin km'de bir arıza çıkarıyor,6,5 litre yağ alan ıslak sistemlerde.(en azından bendeki araçta bu böyle)
Ayrıca aynı aracın 149 bin yapmışıda var sahibinden com'da.Zaten bu kilometre takıntıları galericilerin bir kısmı ile şahısların bir kısmını km oynama merakına yönlendiriyor,bence bu devirde km'si düşük arabadan huylanıp ince eleyip sık dokumak lazım zaten bu motorlar Volkswagen tarafından 400-500 bin km yol katedildikten sonra piyasaya sürülüyor,günümüz benzinli araçları için bu km'ler çok normal zaten yılda ortalama 15 ile 25 bin km yapıyor ortalama insanlarımız.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2012, 13:16:35 Gönderen: battal gazi »

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
Güncel.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2012, 11:12:31 Gönderen: battal gazi »

Çevrimdışı battal gazi

• Profili Görüntüle
Güncel.

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.