Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Restorasyon Tamamlanmak Üzere....

Restorasyon Tamamlanmak Üzere....

Başlatan muratsasmk2, 16 Mart 2012, 21:37:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratsasmk2

3 ay sonunda restorasyon bitmek üzere yorumlarınızı bekliyorum bazı eksiklerim var

1.kapı çıtası
2.40lık weber
3.coilover
4.kule gergisi
5.kamber

rsb

valla tek kelime ile mükemmel bi makina ortaya çıkıyo :) yalnız sadece dikiz aynaları biraz enterasan geldi

gti_svc06

5 fazla olsn kırmızı olsun :D cok gzl aynaları bende begenmedm dogan şahin işi brz

muratsasmk2

z3 ayna diye geçiyor sanırım 50 tl bişey bana göre hoş oldu yurt dışındakilerde görmüştüm tavsiye ederim

Alıntı yapılan: rsb - 16 Mart 2012, 21:41:18
valla tek kelime ile mükemmel bi makina ortaya çıkıyo :) yalnız sadece dikiz aynaları biraz enterasan geldi
teşekkürler

06kzn39

TanerErbay

resimleri görme serefine nail oldum

o zamanda dedim Murat, masallah allah nazar degdirmesin

lastigine tas degmesin

MeTHea35

bence başarılı bi restorasyon olmus eksiklerini tamamladınmı keyifle binersin kazasız belasız
Bu arada kapı bantlarını siteden'de bulabilirsin ;)

nizam

kazasız belasız kapı bantı lazım acilinden
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfGti16VMk1

Maşallah çok güzel gözüküyor. Arka jantları biraz daha dışarı açarsanız daha güzel gözükecektir bence. Motoru merak ettim  foto koyabilirmisiniz.
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

VosWoscu06

Vala süpppppperrrrrrr bayıldımmm. :D :D :tamamdir

emrah_akkas

Allah nazardan korusun tekerın duz bassın ınşallah maşallah aracın cok guzel

BERKİN METİN

Maşallah aracınıza çok güzel çok tatlı duruyor allah kaza bela vermesin :) Fakat aynalar bencede uyum sağlamamış araca birde yanlış anlamayın lütfen ama far kaşında fotoğraftan dolayımı bilmiyorum ama kaputa doğru ayarsızlık var sanki gözüme takıldı ama gerçekten  aracınız hatasız tekrardan Maşallah :)