35mm 40mm 50mm yay ölçülerinin golflerde resimli örneklerini yükleyelim

Başlatan scarden, 16 Mart 2012, 11:38:51

« önceki - sonraki »

serkan selli

Yaww Golfe Spor Yay Takıp Nabıcaksınız Ülkemizde Yolların Durumu Belli Volkswagen zaten alçak Araba Cukurlara Biraz Hızlı Gir Hemen Vuruyor zaten Altı..Bence Hiç Gerek Yok..
İki Çeşit Araba Vardır;Almanlar Ve Diğerleri !

scarden

jantlar aynısı bunun
bunun gibi bişey olacak çıtaları felan boyatıp öyle jant ve yay takacağım  ;)
[/quote]bence sen bu kadar düşürme ;D

metalteo

Alıntı yapılan: scarden - 20 Mart 2012, 08:44:48
jantlar aynısı bunun
bunun gibi bişey olacak çıtaları felan boyatıp öyle jant ve yay takacağım  ;)
bence sen bu kadar düşürme ;D

Bende 35mm takacagım. bu resimdeki kadar düşürsem oturdugum siteye bile giremem :D

ogretmen_ankara

PROshield

Alıntı yapılan: ogretmen_ankara - 20 Mart 2012, 09:45:55
,

Bende yay ve ufak tefek kaporta boya işlerini hallettim yarın cıkıcak inş sanayiden bir başlıkta ben açarım :))

scarden

Alıntı yapılan: PROshield - 22 Mart 2012, 14:40:30
Bende yay ve ufak tefek kaporta boya işlerini hallettim yarın cıkıcak inş sanayiden bir başlıkta ben açarım :))
yay kaçlık taktın

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: metalteo - 22 Mart 2012, 16:17:57
Yükselttin mi hocam :D

Evet evet baya bi yükselttim, yolun Ankaraya düşerse gel de bi otur bakalım, memnun kalacakmısın bi bak...

metalteo

Alıntı yapılan: ogretmen_ankara - 22 Mart 2012, 16:33:39
Evet evet baya bi yükselttim, yolun Ankaraya düşerse gel de bi otur bakalım, memnun kalacakmısın bi bak...

Haziran da kesin geleceğim inşallah görüşürüz. yandan bi foto çekip yüklermisin merak ettim şimdi :)

PROshield

Alıntı yapılan: scarden - 23 Mart 2012, 16:30:50
resimleri bekliyoruz ozman

Kaporta işleride var onları beklıyorum şuan çıksın yenı bır baslıkta hepsini yukleyecegım kardeşim

scarden

Alıntı yapılan: PROshield - 24 Mart 2012, 08:49:55
Kaporta işleride var onları beklıyorum şuan çıksın yenı bır baslıkta hepsini yukleyecegım kardeşim
ayni sknti bendede var profesyonel fotojenik fotolar koyucam ama benimde bi kac kaparto isim var bidaki ayin 15 de o isleride halledicem sonra cok bomba resimler olacak hatta bi baslik acar ikimiz resmederiz   ;D ;D ;D