Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GTİ Deri Direksiyon 1.150tl. ??? - Sayfa 2

GTİ Deri Direksiyon 1.150tl. ???

Başlatan n3co, 14 Mart 2012, 22:48:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n3co

Alıntı yapılan: kemal_koker - 28 Mart 2012, 22:42:13
necati abi takiptesin abi :D dikkat et :D benden kaçmaz her yerde bir elim bir gözüm bir de kulağım bulunur  >:D

yapma böleeeeeee  :D hocam süprizi bozacan :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

kemal_koker

benzinde 5 lira olacak ha :D haberin olsun :D

n3co

Alıntı yapılan: kemal_koker - 28 Mart 2012, 23:09:58
benzinde 5 lira olacak ha :D haberin olsun :D

düşünmüyor değilim, temmuzda bluegt'ler acaba tr'ye gelcekmiki. Onlar gelirse bu gti'ların fiyatı düşer. sorma ne halledeyim. dertleşecek birini arıyorum :D
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

bluegt gelirse sabaha doğuştayım

kemal_koker

Alıntı yapılan: n3co - 28 Mart 2012, 23:13:44
düşünmüyor değilim, temmuzda bluegt'ler acaba tr'ye gelcekmiki. Onlar gelirse bu gti'ların fiyatı düşer. sorma ne halledeyim. dertleşecek birini arıyorum :D

anlat necati abi burası senin derdini dökebileceğin çıkar yol bulabilecğimiz bir platform :D

edit ;

Alıntı yapılan: o.bilge - 29 Mart 2012, 00:01:49
bluegt gelirse sabaha doğuştayım

gti dan tek farkı start stop olması ve 40 hp düşük olması nedir bluegt de seni çeken

o.bilge

kemal_koker

şimdi ki aracından daha fazla yakar spor araba turbo var genç adamsın basmayacakmısın yani :D

o.bilge

basarım da istanbulda nereye kadar :D dün köprüye giderken trafikteydim 2. viteste gidiyoduk önüm birden açıldı ben de kökledim gazı araba bizi bi yapıştırdı geriye. bi kere daqha aşık oldum arabama :sevgi: yanımdaki poloyu küçümseyen arkadaş da ağzı açık kaldı 85 beygirlik bu küçük devin gücünden  ^-^ ^-^ :halazn: :halazn: