Buda BlueMotion.. Biraz Siyah Biraz Beyaz

Başlatan afk63, 13 Mart 2012, 22:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

hayırlı olsun araba çok cix süper olmuş. sondan ikinci resim çok hoşuma gitti (bayrampaşa sapağı & ah bu şarkıların gözü kör olsun) biri okul yolum biri en sevdiğim şarkılardandır.

bagaj çıtasını nereden aldın ne kadara

edit: o konsoldaki A tuşu ne

n3co

Alıntı yapılan: o.bilge - 13 Mart 2012, 22:31:17
hayırlı olsun araba çok cix süper olmuş. sondan ikinci resim çok hoşuma gitti (bayrampaşa sapağı & ah bu şarkıların gözü kör olsun) biri okul yolum biri en sevdiğim şarkılardandır.

bagaj çıtasını nereden aldın ne kadara

edit: o konsoldaki A tuşu ne

bagaj çıtası orjinal, konsoldaki A tuşu ise Start Stop kapama. Diğeri de Esp  :D

buda onun kardeşi  ;)

google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

usta senin araba da güzel. sen de kendine konu aç istersen

kemal_koker

özgürcüm o A tuşu start stop aktiv veya deaktiv için :D bluemotion gücü :D

edit: kardeş aracı biliyorum zaten sende ufak dokunuşlarla daha da hoş etmişsin eline sağlık :)

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 14 Mart 2012, 13:44:55
özgürcüm o A tuşu start stop aktiv veya deaktiv için :D bluemotion gücü :D

edit: kardeş aracı biliyorum zaten sende ufak dokunuşlarla daha da hoş etmişsin eline sağlık :)
Monışınıınn gücünü yerim kemal  :D :D

afk63

kardeş de bayağı yakışıklı olmuş  :)
özgür kardeşim o çıta kromdu aynaların kaplaması ve stopların kararmasını yaptırırken onuda yaptık maslak protac da.elif tuningden aldım ya serviste iki katıydı fiyatı .. bi kaç güne yaylanıcaz hayırlısıyla onuda paylaşırım  :) herkese kazasız belasız günler

kemal_koker

tam da ben sorcaktım yaylancakmısın dıye :) kaç mm düşünüyorsun ?

afk63

Alıntı yapılan: kemal_koker - 18 Mart 2012, 09:54:34
tam da ben sorcaktım yaylancakmısın dıye :) kaç mm düşünüyorsun ?
eibach 3 mm olan ı düşünüyorum da zırt pırt altını sürtmesi geri adım attırıyo ???

kemal_koker

ben ön eteğin sürtmesinden çekiniyorum şimdi bile sürtüyor nadirde olsa :/

AG0463

yaylar cok esnek o sebeble sürtüyo.  yaydan sonra zırt pırt sürterim diye çekinmeyin sert olduğu icin esneyerek sürtme olmaz ancak kaldırımlara yanasırken tümsekten geçerken sürtebilr o da etekten dolayı.
GTD

kemal_koker

AG0463

yay takan bi blumoşın vardı. ona bi sorun isterseniz :D o da senin ki gibi maviydi sanırm. bi de sis farlarının çevresini orta alt panjuru bi de arka tampondaki plastiği piano black yapın derim blumoşunlar :D
çok seksi olur arabalarınz :D
GTD

kemal_koker

tunayı söylüyorsun azam da onun aracı beyaz . ben forumda tekim  :sevgi: piano black işini havalar tam kuruyunca yapacağım :D :D sabret
yay da sürter diye korkuyorum sağlam düşürebilmek önemli