Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Buda BlueMotion.. Biraz Siyah Biraz Beyaz

Buda BlueMotion.. Biraz Siyah Biraz Beyaz

Başlatan afk63, 13 Mart 2012, 22:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

hayırlı olsun araba çok cix süper olmuş. sondan ikinci resim çok hoşuma gitti (bayrampaşa sapağı & ah bu şarkıların gözü kör olsun) biri okul yolum biri en sevdiğim şarkılardandır.

bagaj çıtasını nereden aldın ne kadara

edit: o konsoldaki A tuşu ne

n3co

Alıntı yapılan: o.bilge - 13 Mart 2012, 22:31:17
hayırlı olsun araba çok cix süper olmuş. sondan ikinci resim çok hoşuma gitti (bayrampaşa sapağı & ah bu şarkıların gözü kör olsun) biri okul yolum biri en sevdiğim şarkılardandır.

bagaj çıtasını nereden aldın ne kadara

edit: o konsoldaki A tuşu ne

bagaj çıtası orjinal, konsoldaki A tuşu ise Start Stop kapama. Diğeri de Esp  :D

buda onun kardeşi  ;)

google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

usta senin araba da güzel. sen de kendine konu aç istersen

kemal_koker

özgürcüm o A tuşu start stop aktiv veya deaktiv için :D bluemotion gücü :D

edit: kardeş aracı biliyorum zaten sende ufak dokunuşlarla daha da hoş etmişsin eline sağlık :)

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 14 Mart 2012, 13:44:55
özgürcüm o A tuşu start stop aktiv veya deaktiv için :D bluemotion gücü :D

edit: kardeş aracı biliyorum zaten sende ufak dokunuşlarla daha da hoş etmişsin eline sağlık :)
Monışınıınn gücünü yerim kemal  :D :D

afk63

kardeş de bayağı yakışıklı olmuş  :)
özgür kardeşim o çıta kromdu aynaların kaplaması ve stopların kararmasını yaptırırken onuda yaptık maslak protac da.elif tuningden aldım ya serviste iki katıydı fiyatı .. bi kaç güne yaylanıcaz hayırlısıyla onuda paylaşırım  :) herkese kazasız belasız günler

kemal_koker

tam da ben sorcaktım yaylancakmısın dıye :) kaç mm düşünüyorsun ?

afk63

Alıntı yapılan: kemal_koker - 18 Mart 2012, 09:54:34
tam da ben sorcaktım yaylancakmısın dıye :) kaç mm düşünüyorsun ?
eibach 3 mm olan ı düşünüyorum da zırt pırt altını sürtmesi geri adım attırıyo ???

kemal_koker

ben ön eteğin sürtmesinden çekiniyorum şimdi bile sürtüyor nadirde olsa :/

AG0463

yaylar cok esnek o sebeble sürtüyo.  yaydan sonra zırt pırt sürterim diye çekinmeyin sert olduğu icin esneyerek sürtme olmaz ancak kaldırımlara yanasırken tümsekten geçerken sürtebilr o da etekten dolayı.
GTD

kemal_koker

AG0463

yay takan bi blumoşın vardı. ona bi sorun isterseniz :D o da senin ki gibi maviydi sanırm. bi de sis farlarının çevresini orta alt panjuru bi de arka tampondaki plastiği piano black yapın derim blumoşunlar :D
çok seksi olur arabalarınz :D
GTD

kemal_koker

tunayı söylüyorsun azam da onun aracı beyaz . ben forumda tekim  :sevgi: piano black işini havalar tam kuruyunca yapacağım :D :D sabret
yay da sürter diye korkuyorum sağlam düşürebilmek önemli