06 vob 61 denizliye satıldı .....

Başlatan pilotmk2, 09 Mart 2012, 09:34:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih_06

pilotmk2

vw_golf_mk2

abi stoplara naptın :) film mi çektin :) eğer film ise hava kaldımı :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

Jerewure

Konsol hakkaten güzel olmuş. Ben stopları stop boyasıyla boyamıştım.

pilotmk2

Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 03 Nisan 2012, 13:11:16
abi stoplara naptın :) film mi çektin :) eğer film ise hava kaldımı :)
resimde görünen stop filmi çektim iyice temizleyim fön yardımıyla cuk oturdu hava baloncukları kenarların atmasıgibi durumlar yok şükür ...

fikogolf2

kardeş ellerıne saglık ozellıkle goguse ve kapı doseme carbonlarına bayıldım bence yan sınyallerını de kaplamalısın sarı sırıtmasın  :tamamdir  bırde bu gti kırmızı şerıtı orjınalmı yoksa senmı çektın eger sen cektıysen o malzemenın adı nedır ?
Sana Gelmediğim gün golf2 aldığım gündür Gülüm

pilotmk2

Alıntı yapılan: fikogolf2 - 03 Nisan 2012, 21:16:03
kardeş ellerıne saglık ozellıkle goguse ve kapı doseme carbonlarına bayıldım bence yan sınyallerını de kaplamalısın sarı sırıtmasın  :tamamdir  bırde bu gti kırmızı şerıtı orjınalmı yoksa senmı çektın eger sen cektıysen o malzemenın adı nedır ?
kardeş gtı çizgisini 8 mm lik kırmızı folyo kestirim kendim uyguladım ...

kemanchi

süper olmuş ellerine sağlık bende gösterge tablası ve kaloriferin kumanda panelinin camın arkasını kapladım yakışır bence yapabilirsin
metin

escape07

Kaplamaları kendinmi yaptın?Kolay birşeyse bende yapmayı düşünüyorum.

pilotmk2

Alıntı yapılan: escape07 - 05 Nisan 2012, 20:09:10
Kaplamaları kendinmi yaptın?Kolay birşeyse bende yapmayı düşünüyorum.
kaplamaları yapmak kolay zor olan gögüsü zarar vermeden çıkarmak ve ses yalıtımı yapıp geri montelemek yoksa karbonu fön yardımıyla rahatlıkla yaparsın...

pilotmk2

Alıntı yapılan: kemanchi - 05 Nisan 2012, 11:45:46
süper olmuş ellerine sağlık bende gösterge tablası ve kaloriferin kumanda panelinin camın arkasını kapladım yakışır bence yapabilirsin
ben orayı siyah beyaz yaptım sade olsun diye.... ama dediginde olabilir tabikide  :tamamdir

pilotmk2

fatih_06

alanada satanada hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin