Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Okul Gecesi İçin Vosvos Arıyorum

Okul Gecesi İçin Vosvos Arıyorum

Başlatan golfmk1furkan, 08 Mart 2012, 18:04:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfmk1furkan

Evet merhaba kardeşlerim abilerim ben 15 yaşında vosvos ve golf mk 1 sevdalısı bir gencim okul balosunda herkes benim vosvosla baloyo gelmemi bekliyor. Ama vosvosum yok. :'( Balo için 1 saatliğine falan vosvos lazım. Yardım ederseniz sevinirim.  :sevgi:

aykuttuncer

ak8624

15 yasındaysan Ehliyetin yok demektir aracı kim kullanıcak?
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

uAlper

İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

CoX_BoY

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 08 Mart 2012, 21:31:19
bi vw konvoyu yapalım :D
aslında ola bilir benimde orta okulda öyle bir haıalim vardı vwlerle konvoy yaparak okula gitme  :)

golfüçyüs

aynen okul nerde bi düşünelim bakalım :D

CoX_BoY

pendik civarında ouruyordu heralde pendik köprüsünden almıştık zaman uygun olursa bende varım hemde ufak mini bir buluşma olur

uAlper

İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

golfmk1furkan

Vay abilerim çook seviyorum sizi  :sevgi: Okul pendik atatürk ilköğretim okulu hepinizi bekliyorum.  :sevgi:

golfmk1furkan

Ben 15 yaşında vw meraklısı bir gencim buluşmalarda beni tanıyan abilerim bilir beni. >:D Okul gecem için bir vosvos arıyodum beni oraya götürücek ama bulamadım malesef.  :( Benimde aklıma başka bir fikir geldi siz  de gelirseniz okul gecem için bir volkswagen konvoyu yaparız beni bırakıp ordanz küçük çaplı bir buluşma yaparsınız hem sizin için iyi olur hem benim için. :D FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. :sevgi: :sevgi: :sevgi:

golfmk1furkan