araç muayene

Başlatan cengizd68, 07 Mart 2012, 14:32:18

« önceki - sonraki »

cengizd68

arkadaşlar önümüzdeki ay polomun muayenesi var daha önceden muayeneye giren, aracı kusurlu bulunanlar başınızdan geçen ilginç olayları yazarsanız hem bana hemde muayeneye girecek diğer arkadaşlara fikir açısından faydalı olacağını düşünerekten bu konuyu açtım hem muhabbet olmuş olur, örneğin bugün bi arkadaştan öğrendim sürücü koltuğunun sırt yaslama yerinde boşluk olduğu zaman ağır kusur sayılıyormuş garibime gitti  ???

BARRACUDAY

İlk kez duydum. Koltuğun yapısı bozulmuşsa (kırıksa) mümkün. Katalizatörüm yok diye geçememiştim. Pahalı olduğu için egzoscudan kiralayıp geçtim.

cengizd68

Bende duyduğumda şaşırdım, galiba yerine göre değişiyor muayene . Bu egzoz kiralamayı da ben ilk defa duydum orjinal fikir valla kaça kiraladın peki kardeş

fffe

Ben 3 aylık polocuyum , 10 gün önce muayeneden geçtim. BARRACUDAY ile aynı katalizör sorunum vardı. Ondan geçmedi, pahalı olduğu için  yeniliyen yok anlaşılan.

cengizd68

kardeş orjinali 1000 tl den aşağı değildir o parayı aracın üzerine koysak modellisini alırız en güzeli böyle pratik çözümler  :tamamdir

BARRACUDAY

_polo_classic_

filmli camlar hafif kusur,parklar sarı veya beyaz değilse hafif kusur bide yeni bi kanuna göre otomatik yükseklik ayarlayıcısı olmadan xenon farlar ağır kusur olarak geçiyor