O artık İzmirli MK3 GTİ (MGY) yeni çekimler 8. sayfada ...

Başlatan taaytay, 04 Mart 2012, 08:54:43

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

Maşallah siz bu işi biliyosunuz Tayfun abi ya  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

taaytay

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 19 Mart 2012, 01:04:47
Maşallah siz bu işi biliyosunuz Tayfun abi ya  ;)
:) tsk ederim kardesim valla ugrasıoz kendi çapımızda

MeTHea35

Dün tayfun abi ile yarışlarda görüşme fırsatımız oldu MGY Cidden çok canlı allah kaza bela vermesin kendini her yerde fazlası ile belli eden bir arac tekrar kazasız belasız abi  ;)

taaytay

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 19 Mart 2012, 13:23:55
Dün tayfun abi ile yarışlarda görüşme fırsatımız oldu MGY Cidden çok canlı allah kaza bela vermesin kendini her yerde fazlası ile belli eden bir arac tekrar kazasız belasız abi  ;)
tsk ederim kardesim baya durduran soru soran oldu zaten   :) çok kalamadım yanınızda  kusura bakma denizliden misafirlerim vardı  bi daha bulusuruz bol bol sohbet ederiz hem stckeri alırım hehe

MeTHea35

Alıntı yapılan: taaytay - 19 Mart 2012, 13:35:03
tsk ederim kardesim baya durduran soru soran oldu zaten   :) çok kalamadım yanınızda  kusura bakma denizliden misafirlerim vardı  bi daha bulusuruz bol bol sohbet ederiz hem stckeri alırım hehe
Araç güzel abi normal durdurmaları  ;) Aynen Ayarlarız bir gün otururuz bol bol muhabbet sohbet Hem sticker'ları getiririm  :D ;D

taaytay

arka başlıkların kaplama işi bitti  montajı kaldı bu gün kalabalıktı montaj yapamadık :) gecici olarak pandizotun oraya sıkıstırdım tayfun abi spec  :D

taaytay

BERKİN METİN

Çok güzel duruyor ya bendemi yaptırsam  :D :D

MeTHea35

barut

Alıntı yapılan: taaytay - 24 Mart 2012, 18:07:07
senn adam beni sallamadı abi ya montaj icin  :p

ya bırak ayak yapma cumartesi akşamüstü gidersen elinde de iş varsa yapmaz tabe :D

taaytay

tsk ederim arkadaslar :)

tayfun abi  hafta içi gidicez artık bakalım :) hatta sen ne zaman yaptırmyı düşünüon beraber gidelim senin taktıracagın zaman  indirim olur  ;D

taaytay