50 FD 455 ARTIK TEKİRDAĞ'DA...

Başlatan emrah_akkas, 02 Mart 2012, 10:31:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrah_akkas

50 FD 455 plakalı aracın eski sahibi Çetin abimize samimi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.
Hem küçük buluşma hem iş hem de tanışma fırsatımız oldu...

eser50

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.
Eser Oto Kaporta

emrah_akkas

Alıntı yapılan: eser50 - 02 Mart 2012, 10:39:44
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

Amin Teşekkür ederim abi

deli_kan57

hayırlı olsun kardeşim.ALLAH utandırmasın. keşke  geçerken bi uğrasaydın yemek yerdik.hemde görürdük canavarı.   

emrah_akkas

Alıntı yapılan: deli_kan57 - 02 Mart 2012, 18:27:22
hayırlı olsun kardeşim.ALLAH utandırmasın. keşke  geçerken bi uğrasaydın yemek yerdik.hemde görürdük canavarı.   

Gece 1.00 gibi İstanbuldan geçtik. Bayağı yorulmuştuk İnşallah İstanbul'da buluşma olursa aracı alan arkadaşımla beraber geliriz...

metalteo

hayırlı uğurlu olsun çok beğendiğim araç dı  :tamamdir canlı görmek nasip olmadı memleketimde

BLaCk_VWoLf

Vay bee Emrah benim Golf Nevşehir e gitti sizin Golf te buraya geldi :) benimki de şimdi 50 plaka olarak geziyor oralarda karda soğukta üşüyormu acaba sahibi iyi bakıyor mu bi gitmişken baksaydın  :(  :p

Hayırlısı olsun alan arkadaşa,araç çerkez demi olacak mini bir buluşma yapalım her ne kadar bir alman kurdu kullanmasamda  :-\

emrah_akkas

Alıntı yapılan: BLaCk_VWoLf - 03 Mart 2012, 01:06:59
Vay bee Emrah benim Golf Nevşehir e gitti sizin Golf te buraya geldi :) benimki de şimdi 50 plaka olarak geziyor oralarda karda soğukta üşüyormu acaba sahibi iyi bakıyor mu bi gitmişken baksaydın  :(  :p

Hayırlısı olsun alan arkadaşa,araç çerkez demi olacak mini bir buluşma yapalım her ne kadar bir alman kurdu kullanmasamda  :-\

Teşekkür ederim dostum araç çerkezköyde artık buluşmayı düzenleyelim ben arkadaşı getiririm...

vp703

hayırlı olsun arkadasım kaza bela vermesin ALLAH bu arada aracın ilk halinin bi resmini paylaşın size zahmet :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun