Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf Mk3 Sportline( Sayfa 14 stop günceli ) - Sayfa 15

Golf Mk3 Sportline( Sayfa 14 stop günceli )

Başlatan BERKİN METİN, 01 Mart 2012, 20:42:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

güzel görünüyo maşallah :) ama sol stop biraz aşağıda gibi görünüyo. montajla alakalı bişey mi ?

BERKİN METİN

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 17 Ekim 2012, 01:58:26
Maşallah bu çok yakışmış gerçekten ama çift çıkış egzoz ucu şart gibi  :melek:

Teşekkürler :) Yıllardır polislerle kafam rahattı ama bu sıralar çok çevirmeye denk geliyorum çift çıkış olursa büyük ihtimal cezayı yapıştırırlar ama böyle ss rolantidede sesli ama orjinal gözüktüğünden hiç sıkıntı yaratmıyorlar :) yoksa bende çok istiyorum çift çıkış yapmak :(

Alıntı yapılan: STAK67 - 17 Ekim 2012, 01:59:29
güzel görünüyo maşallah :) ama sol stop biraz aşağıda gibi görünüyo. montajla alakalı bişey mi ?

Teşekkürler :) Stopdan değilde sanırım bagaj kapağımda ufak bi ayarsızlık var yada montajdanda olabilir yeni dikkat ettim bende kendim taktım çünkü :)

htmetin

conconlu olmuş yakışmış.. Kırmızıya da bu gider zaten..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

furkanyldrm

safakaksu90

Oh my God :o :o çok fenaaaa başka foto istiyoruz :D

BERKİN METİN

Birde bu var fazla dolaşmadım böyle fotoğrafta çekemedim :D işim nedeniyle çekimlere vs yerlere gidiyorum böyle kullanmak zulüm olur diye eski haline geri getirdim :D

[IMG]http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/IMG_20121220_233449_zps255748da.jpg[/img]

safakaksu90

çok fena olmuş ya temizlikte  izmir belediyesine yardım   :D :D

edit:maşallah  :)

BERKİN METİN

Eyvallah sağol kardeşim :)

suskun

maaşallah allah kaza bela veresin  :tamamdir
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Maşallah hacı çok fena duruyor gerçekten kazasız belasız  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

naptın kanka sen ahahahh gelsene yanıma boyle :D

BERKİN METİN

Yorumlar için teşekkürler :)  mete kanka eski haline geri geldi şuan kullanılmıyor oğlum böyle yine kırıldı lip :D