Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf Mk3 Sportline( Sayfa 14 stop günceli ) - Sayfa 11

Golf Mk3 Sportline( Sayfa 14 stop günceli )

Başlatan BERKİN METİN, 01 Mart 2012, 20:42:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BERKİN METİN

Alıntı yapılan: bermuda24 - 14 Mayıs 2012, 19:41:28
fotoğrafçı olduğun için komşum güzel kareler yakalıyorsun :tamamdir benim aracında fotolarını beraber çekelim diyeceğimde jant ve spor yay olmadığı için bende pek hoş olmayabilir

VW katalog çekimleri tadında fotoğraflar çekeriz bizde komşum :)

Alıntı yapılan: TanerErbay - 14 Mayıs 2012, 19:59:20
cok güzel massalah.

Golflerin arasinda en begendigim kasadir mk3

birde su ön plalik yerini düzeltirsen (ama o zamanda orjinalligi gidiyor, zamaninda yaptim biliyorum) birde Ofsetli jant koysan, degme keyfine aracin

Plaka yerini  bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim,ofsetli jantta bakalım güzel bi jant bulursam alıcam :)

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 14 Mayıs 2012, 20:03:42
cok proff :)

Teşekkürler :)

MeTHea35

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

BERKİN METİN

Aynen tayfun abi buluşturalım gençleri kaynaşsınlar :D Mete sende gelirsen göztepe tarafında buluşmayalım tayfun abinin dediği gibi sıkıntı yaşamayalım :D

BERKİN METİN

Fotoğrafta güvenlikler sıkıntı yarattı ondan düşünmeden çektiğimiz bi kare oldu :)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: BERKİN METİN - 17 Mayıs 2012, 10:43:18
Fotoğrafta güvenlikler sıkıntı yarattı ondan düşünmeden çektiğimiz bi kare oldu :)

üzerinde shop yapıldı mı? sütun renkleri üstünde özellikle? yoksa araçlarla aynı renkte olması tamamen tesadüf mü?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

barut

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 17 Mayıs 2012, 10:47:57
üzerinde shop yapıldı mı? sütun renkleri üstünde özellikle? yoksa araçlarla aynı renkte olması tamamen tesadüf mü?

iyi göz varmış  :tamamdir ortadaki yeşil kolonun sarıları görünüyor :D

BERKİN METİN

evet rocco nun tarafındakil sarıydı yeşile çevirdim :)

MeTHea35

MeTHea35

Alıntı yapılan: BERKİN METİN - 17 Mayıs 2012, 10:42:48
Aynen tayfun abi buluşturalım gençleri kaynaşsınlar :D Mete sende gelirsen göztepe tarafında buluşmayalım tayfun abinin dediği gibi sıkıntı yaşamayalım :D
Kanka arabanın kaskosu var mı? :D  >:D