Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ön-arka paspas - Sayfa 2

ön-arka paspas

Başlatan uslumustafa35, 26 Şubat 2012, 00:17:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Londonn

Alıntı yapılan: ByRePLiCa - 29 Şubat 2012, 21:58:59
aynen kardeş düzenli temizledikten sonra hiç sıkıntı yok :D
aynen opette 1o tl iç dış :D

o.bilge

Alıntı yapılan: Londonn - 01 Mart 2012, 11:01:06
aynen opette 1o tl iç dış :D
adapazarında dış yıkama 2 lira ;D bahşiş usulü çalışıyolar bi keresinde çok güzel yıkamıştı 3 lira vermiştim ;D

bizim burda 13 lira iç dış.

kivanc2003

Kayımpederin garajında, cila+ic dıs temizlik - 3 saat = 0 TL :D

o.bilge

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 01 Mart 2012, 12:38:35
ben de almak istiyorum şampuan cila falan, şöyle iç dış bir gireyim. ağzımın tadıyla bir kere yıkayamadım arabayı. ama nerde. yer yok buralarda öyle arabayı yıkamak için.

Londonn

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 01 Mart 2012, 12:38:35
kayınpederimiz yokki yağlama yıkamacı girelim free,den yıkatalım 5 saat aracımızı..veriyoruz canlıyı çay kahve sohbet 1 saat demeden ''hop abi'' bitti buyrun anahtarı..para vermeyincede zevki çıkmıyor ya..aynı evdeki yemek usulu..2.5tl'ilk döner illaki daha lezzetli geliyor..

kivanc2003

15 Tl alıyo, benim gibi süpüremiyor :D benim gibi süpüren 150 tl alıyo :D, kendinin temizlediği en iyi temizliktir...

kemal_koker

iç dış 2,5 saat ne bi susam ne bi kül tanesi görürsün pedallar bile fırçalanır ilk gün ki gibi :D ama gör sen bal değil pekmez dök yala  :sevgi: :sevgi: :sevgi: bahçeli evin olacak usta  :tamamdir

o.bilge

metropolün derdi başka be

ByRePLiCa

Alıntı yapılan: o.bilge - 02 Mart 2012, 21:54:24
metropolün derdi başka be
sen nerde oturuyosun dostum
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

o.bilge

Alıntı yapılan: ByRePLiCa - 02 Mart 2012, 21:55:56
sen nerde oturuyosun dostum

istanbul-kadıköy-kozyatağı

ihsanks

Bp'den 10 numara kauçuk paspas aldım 35lira tamda uydu çokta şekil.Öyle çok dert etmeyin paspas işini allah muhafaza bizi bu kervana bi takarlar gençliğimizi alırlar  :D

Londonn

dert ettiğiniz şeye bal ya..altı üstü bi paspas..yok kauçuk yok gazete kağıdı :D oginallerin nesi varmış? scirocco alında artık düşünürüz paspas falan..unutmassak :D

ByRePLiCa

Alıntı yapılan: ihsanks - 02 Mart 2012, 22:16:09
Bp'den 10 numara kauçuk paspas aldım 35lira tamda uydu çokta şekil.Öyle çok dert etmeyin paspas işini allah muhafaza bizi bu kervana bi takarlar gençliğimizi alırlar  :D
ben arabamın böle fotoğrafını koyamıyorum şu siteye deli oldum hep hata veriyo çözünürlüktenmi acaba çok yüksek çözünürlüğü
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

Londonn

orda ayarları olması lazım..dene istersen bi