Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ön cam gölgelik

ön cam gölgelik

Başlatan Londonn, 23 Şubat 2012, 20:42:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Londonn

arkadaşlar foto'daki gibi ön cam üst kısmına volkswagen motosport yazılı olan yere kendi aracımda yazısız olarak yaptırmak istiyorum..konu hakkında bilgisi olan varmı?yani bu koyu film olurmu yoksa tavan folyoso gibi biseymi? trafikte polis tarafından bi sıkıntı olurmu??

[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/3129/volkswagenpolorwrc05.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

34YZ087

kardesım vallaaa siyah karbon desenli yap iyi duru senın renkle bsy demez polıs hıc duymadım ben ceza kestıgıne falan mıllet kapılara çinçe bsyler yapıstırıo zaten :)
polo 6R 2011-34yz087 yeşilköy

Londonn

buralar hep güneşli acaip gözleri etkiliyor..güneşlik benim hep açık ve hiç hoş durmuyor dışardan bakınca..onun için cam'a güneşlik düşünüyorum aynen fotodaki gibi..karbon desenli falan varmı yokmu bilmem..hala yay arıyorum burda yok..kesin film çakalım geçelim diyecekler..

34YZ087

bende didim ve kuşadasında  kaldım bellı bı sure aynen öyle derler :) en ıyısı gunes gözlüğü ozaman

o.bilge

Abi benim de gözler numaralı valla çok sıkıntı oluyo. Kaç sene önce rayban almıştım kıyamıyorum  ben de numaralının üzerine rayban takıyorum :D geçen otoyolda giderken gözümde numaralıyla rayban var tünele bi girdik ışıklar yanıyo kısalar yanıyo uzunları yaktım yine göremedim şeritleri ;D gözlükleri çıkardım rahatladım :D

34YZ087

kemal_koker

Alıntı yapılan: o.bilge - 23 Şubat 2012, 22:02:09
Abi benim de gözler numaralı valla çok sıkıntı oluyo. Kaç sene önce rayban almıştım kıyamıyorum  ben de numaralının üzerine rayban takıyorum :D geçen otoyolda giderken gözümde numaralıyla rayban var tünele bi girdik ışıklar yanıyo kısalar yanıyo uzunları yaktım yine göremedim şeritleri ;D gözlükleri çıkardım rahatladım :D

No comments  :(

Londonn

Alıntı yapılan: o.bilge - 23 Şubat 2012, 22:02:09
Abi benim de gözler numaralı valla çok sıkıntı oluyo. Kaç sene önce rayban almıştım kıyamıyorum  ben de numaralının üzerine rayban takıyorum :D geçen otoyolda giderken gözümde numaralıyla rayban var tünele bi girdik ışıklar yanıyo kısalar yanıyo uzunları yaktım yine göremedim şeritleri ;D gözlükleri çıkardım rahatladım :D

ne diyim sana dostum ya :D  :t

o.bilge

bizde icat tükenmez usta güneş gözlüğünün camlarını değiştirmek 100 150 lira. numara sürekli değişiyo napsaydım ;D

Londonn

Alıntı yapılan: o.bilge - 24 Şubat 2012, 00:41:24
bizde icat tükenmez usta güneş gözlüğünün camlarını değiştirmek 100 150 lira. numara sürekli değişiyo napsaydım ;D
azam'a git beleşe gözleri çizsin.eli her işe yatkın ehuehuehue ;D ;D

o.bilge

ahahahahh falçatayla mı ;D ;D

Londonn

Alıntı yapılan: o.bilge - 24 Şubat 2012, 01:12:17
ahahahahh falçatayla mı ;D ;D
kesin falçata ama çin yapımı çakmalardan olan :D ;D

o.bilge

Alıntı yapılan: Londonn - 24 Şubat 2012, 01:21:45
kesin falçata ama çin yapımı çakmalardan olan :D ;D
;D ;D onun da mı çakması var ;D

Londonn