Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10 - Sayfa 21

MK2 BBS'rs kamberlendik :):) syf:10

Başlatan safakaksu90, 19 Şubat 2012, 14:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

caner arkadaşımızdan aldım panjuru yavaştan parçaları toplamaya başladık  :D yaza hazırlık

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

safakaksu90

teşekkür ederim iyi oldu ya panjur alcaktım zaten hazır şeritde çekilmilş caner arkadaşımız sağolsun  :D :D

STAK67

bi gün bi fotoluk takıver nasıl duracak bakalım :) bi ısınamadım logosuza ama bellide olmaz  :melek:

safakaksu90

olabilr benimde içimden geçmiyor değil takarım hafta içi  :D   :D

cnr_mk1

hayırlı olsun şafak, hazır mat siyaha boyanmış hazır şeritleride çekilmiş...satan arkadaş hayırseverdi galiba  :) şaka bi tarafa güle güle kullan kardeşim.hasan ali haklı bi fotoluk tak cıkar eskimesin yaza kadar  :)

safakaksu90

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 16 Aralık 2012, 22:29:24
hayırlı olsun şafak, hazır mat siyaha boyanmış hazır şeritleride çekilmiş...satan arkadaş hayırseverdi galiba  :) şaka bi tarafa güle güle kullan kardeşim.hasan ali haklı bi fotoluk tak cıkar eskimesin yaza kadar  :)
sağolasın kardeşim hayırsever birisinden aldım :D  aynen foto amaçlı bi takıp cıkarcam tekrardan teşekkür ederim

MeTHea35

hayırlısı olsun bro parça stoklaması başlıyor demek

kemanchi

içime dert oldu mk 2 ye bi logosuz panjur takamadan sattım ya . hayırlı olsun şafak farların nerede angel artılı vs .
metin

safakaksu90

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 17 Aralık 2012, 01:33:23
hayırlısı olsun bro parça stoklaması başlıyor demek
aynen kardeşim parça toplamaya başladık yavaştan  :D

safakaksu90

Alıntı yapılan: kemanchi - 17 Aralık 2012, 10:54:37
içime dert oldu mk 2 ye bi logosuz panjur takamadan sattım ya . hayırlı olsun şafak farların nerede angel artılı vs .
sağol abi artılı far daha almadım sadece panjur var belki biyerden stopda alabilirim abi haber bekliyorum

safakaksu90