Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
DCS 35 Alamancı günceli sayfa 10 - Sayfa 10

DCS 35 Alamancı günceli sayfa 10

Başlatan KARTAL_07, 18 Şubat 2012, 23:56:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal_koker

105 yaşında bi android var forumda :D

KARTAL_07

Arabanın önü yerle bir kıçı yukarda olacak ! Biz angara bebesiydik ordan ögrendik :D

KARTAL_07

Aynaları kaplatalım dedik beceremedik kafamda bunu yapmak vardı milliyetcilik damarınız tutmadan olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum beğenilmezse söküp atıcam

Berkay1991

Benim cok hosuma gitti hatta bayildim arabam siyah olsa senden ozenti yapabilirdim :) belkide galatasarayli oldugum icin bu kadar begendim :D

KARTAL_07

Alıntı yapılan: Berkay1991 - 17 Nisan 2012, 16:32:16
Benim cok hosuma gitti hatta bayildim arabam siyah olsa senden ozenti yapabilirdim :) belkide galatasarayli oldugum icin bu kadar begendim :D

Çok teşekkürler kardeşim ah benim araba beyaz olsa neler yapcam da siyahla anca bu kadar oluyor  ;D Bende galatasaraylıyım takımımda nasibini almış oldu anlayan alamancı anlamayan galatasaraylı der :D

Berkay1991

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 17 Nisan 2012, 16:35:09
Çok teşekkürler kardeşim ah benim araba beyaz olsa neler yapcam da siyahla anca bu kadar oluyor  ;D Bende galatasaraylıyım takımımda nasibini almış oldu anlayan alamancı anlamayan galatasaraylı der :D
Ben napiyim benimki fume yapicak hic bisey yok nerdeyse :)
Ama keske siyah olsaydi dedim resmi gorunce :) 
Ayrica dikkat et galatasaray zannedipde baska takimi tutanlar bisey yapmasin eskiden bizdeki gs plakali araci baya kotu yapmislardi :)

nizam

jantlarla beraber güzel uyum yakalamışsın umarım kapalı garajın vardır. antalyada birşey olmaz çok almancı geliyor oralara :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

KARTAL_07

Alıntı yapılan: Berkay1991 - 17 Nisan 2012, 16:44:48
Ben napiyim benimki fume yapicak hic bisey yok nerdeyse :)
Ama keske siyah olsaydi dedim resmi gorunce :)  
Ayrica dikkat et galatasaray zannedipde baska takimi tutanlar bisey yapmasin eskiden bizdeki gs plakali araci baya kotu yapmislardi :)

Hiç o kısmını düşünmemiştim ama arabamda 5-10 kişiyi alt edecek kadar nevalem var biber gazı ve jop her zaman hazırdır biraz da huyum pistir inşallah öyle birşeye yeltenen olmaz da olursa da aralarından 2-3 kişi benim ve arabamla birlikte tanınmaz hale gelebilir :D

KARTAL_07

Alıntı yapılan: nizam - 17 Nisan 2012, 17:16:10
jantlarla beraber güzel uyum yakalamışsın umarım kapalı garajın vardır. antalyada birşey olmaz çok almancı geliyor oralara :)

Evet kendime ait kapalı garajım var inşallah öyle dengesizlerle karşılaşmayız çok teşekkürler

Berkay1991

Baya hazirlikliymissin sende :D
Bisey olcagini zannetmiyorum ya kapali garajinda varmis tamam iste :) bizimkini sokakta cizmislerdi park halideyken :)

KARTAL_07

Alıntı yapılan: Berkay1991 - 17 Nisan 2012, 17:22:35
Baya hazirlikliymissin sende :D
Bisey olcagini zannetmiyorum ya kapali garajinda varmis tamam iste :) bizimkini sokakta cizmislerdi park halideyken :)

Yok ya tek korkum öyle çoluk çocuğun veya küçük beyinli insanların bilerek zarar vermesi, ilk aldığım zamanlar esirgedikce nazar değiyordu şimdi o kadar üstüne düşmüyorum birşey de olmuyor. Gören içinden benim beğendiğim arabalara söylediğim gibi MAŞALLAH desin yeter başka bişeye gerek yok

Berkay1991

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 17 Nisan 2012, 17:26:14
Yok ya tek korkum öyle çoluk çocuğun veya küçük beyinli insanların bilerek zarar vermesi, ilk aldığım zamanlar esirgedikce nazar değiyordu şimdi o kadar üstüne düşmüyorum birşey de olmuyor. Gören içinden benim beğendiğim arabalara söylediğim gibi MAŞALLAH desin yeter başka bişeye gerek yok
Onu cokdan dedik kardesim merak etme :)

yagiz ali

İlk once MASALLAH ile baslayalim :) folyo guzel bi detay olmus.
Haydar ve biber gazi olayina gelirsek,tedbiri eldem birakmamak lazim garip insan cok piyasada bende birer tanr bulunduruyorm arabada :bekleriz:
R 1 3 5
L  +++
    2 4

GermanStyle

Bulusmada da soyledım burda da soylıyeyım ne zaman gorursemde soylerım MASALLAH :D Alper GermanStyleAntalya yapıstırmasınıda beklıyorum :D Tekrardan Masallah..
I♥GermanStyle