Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta MK2 1991 Diesel. sayfa:32 - Sayfa 31

Jetta MK2 1991 Diesel. sayfa:32

Başlatan MeTHea35, 15 Şubat 2012, 19:28:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

servet_volt

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Ekim 2012, 02:43:44
aynen öyle izmir güzeldir :) kesin bi yerde denk geliriz seninde hayırlısı olsun :)

aynen reıs ya. yapamadık gurbetlerde kactık geldık işte :) ayarlıcaz o denk gelme ısını zaten :)

sagolasın :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

lostys

mete bunlardan sende 2 çift yok muydu dicem de bi takımı öbür jetta da gitti desene..

MeTHea35

Alıntı yapılan: lostys - 02 Ekim 2012, 23:13:29
mete bunlardan sende 2 çift yok muydu dicem de bi takımı öbür jetta da gitti desene..
aynen abi biride golf te takılıydı ondan soktuk kıslık lastikler takılı su an lastik alırsak ya golf e yada jetta ya takıcaz   :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: servet_volt - 02 Ekim 2012, 23:11:11
aynen reıs ya. yapamadık gurbetlerde kactık geldık işte :) ayarlıcaz o denk gelme ısını zaten :)

sagolasın :)
izmirdeyiz buluşuruz bi gun bi yerde sorun yook  :saygılar

gültekin77

Alıntı yapılan: lostys - 02 Ekim 2012, 23:13:29

Öbür jetta benimki oluyor. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

MeTHea35

lostys

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 03 Ekim 2012, 00:28:11
öbür jetta: gültekin77  :)
billiyoz beya.. ben de takıcam yakında görceniz siz  :-[

MeTHea35

Alıntı yapılan: lostys - 03 Ekim 2012, 08:32:53
billiyoz beya.. ben de takıcam yakında görceniz siz  :-[
işallah ilker abi :) o arabayıda satılık ilanınından kaldır ya tertemiz araban var omurluk  ;)

MeTHea35

chemisamet

MeTHea35

izmirde yine arkadaşımda 15.500TL teşekkürler

MeTHea35

artık aktif forum üyeliğimden uzaklaşmak istiyorum.tanıdığım insanların hepsiyle muhabbetimiz oldu hepsi ile tanıştıgıma cok memnum oldum gerek bazı konularda fikir aldık gerekse fikir verdik.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Umarım yaptıgınız her şey kalıcı olur.İnş uzun yıllar birbirinizi kırmadan arkadaşlıgınızı devam ettirirsiniz teşekkürler...

GolfMk1Cabrio

Demiyorum bişey çünkü sende kendine göre haklısın neyse benimle muhabbeti kesersem bende seni keserim bilgine  :bekleriz:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

dostluğumuz kalıcı gökhan kardeşim onda şüphen olmasın