Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
selam herkese - Sayfa 2

selam herkese

Başlatan nurigökay, 14 Şubat 2012, 14:48:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

titizlikle bakılmış bir inci gibi ya :) bayılıyorum böyle arabalara :) gerçi benim boranın da km'si yüksek değil 103binde aldım ben ama isterdim böyle 70 binlerde bi bora alıyım .
This is the best one until we make a better one.......

BLaZe_06

Benim Ventoda 145 Binde :) Maşallahı Var Arabanın Böylesi Zor Bulunan Cinsten.. Boralarda Fenaa

VosWoscu06

Allah kaza bela vermesin abi arabann Maşallahı var...Çok beğendim...angel atarsanda yakışırrr..... :)

nurigökay

safakaksu90

kazasız belasız araba cok güzel duruyo bide beyaz süper :)

06jetta06

Maşallah ALLAH kaza bela vermesin  :)

suskun

maaşallah kazasız belasız  :tamamdir
H.G WORKS

htmetin

Jantlar yakıyor maşallah
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

nurigökay

yorum yapan herkese teşekkür ederim

5ani5 mk2

Exclusive Garage

ASFALT FARESİ

maaşallah allah kaza bela vermesin kardeşim aynı janttan sordum replika tokatta 730 tl dediler senin jant lastik ölcüleri nedir bende alacamda bide yay varmı gerek varmı?
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

dj_burak

maşallah araç diri duruyor kazasız belasız aynı jantlarla buluşmaya geldim bu kadar rağbet görmedi :D arkadaşlar jantların sıfırları o civarlar bizim burada bunların çıkması var çok temiz isterseniz fiyat alabilirim

nurigökay

Alıntı yapılan: ASFALT FARESİ - 28 Şubat 2012, 12:11:43
maaşallah allah kaza bela vermesin kardeşim aynı janttan sordum replika tokatta 730 tl dediler senin jant lastik ölcüleri nedir bende alacamda bide yay varmı gerek varmı?
teşekkürler özeline mesaj attım kardeşim