superr bişiii ya

Başlatan scream_atp, 06 Şubat 2012, 21:25:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

therasmus

Bencede çok güzel olmuş,lakşn tamamen heves işi yoksa o hale getirene kadar yapacagın masrafla bir A3 alınabilir :)
Tut ki masrafdan kaçınmadık yaptık bu 6n kasayı audi ye çevirdik ondan sonra yok distribitör yok buji yok 3.vitesde tekleme yok şanzıman rezil olup kalırsın valla :):):)

o.bilge

vw mi desem, audi mi desem, seat mı desem bilemedim ;D

vtt

ön taraf çakma audi olmuş fakat arka taraf fevkalade.

alper19

arka taraf iyi olmus hakkaten dumduz on taraf cakma

orca

çakma makma biyana adama harbiden yarmış olayı  :saygılar
RedMercury

o.bilge

aah ah almanyada o harcadığı paraya ne arabalar alırdı bee  ::) ::)

dj_burak

laf atmayın len önde çok güzel olmuş :D

kısmanmayın kendiniz yapamadınız diye yürü be kardeşim kim tutar seni arkayıda porsch görünümlü yapıver olsun bitsin :)

bu ne allah aşkına tamam araç iyi hoş olmuş hatta süper bile görünüyor ama arkadaş aracın orjinalliği nerde ben araçta orjinal bir taraf göremedim her yerini değiştirmiş polodan eser kalmamış madem öyle git kendine audi al yazık günah buna verdiğin paraya hoş duruyor ama gereksiz bence

YASİN-GHOST

adam volkswagen kalitesiyle audiyi bi arada yaşamak istemiş  :) on numarada olmuş
HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR . . .

tech_00

Vayy vayy vay hasta oluyorum ugrasıpta boyle seyler yapan adamlara  :sevgi:

BARRACUDAY

Şimdi bu Polo A3'mü, Audi 6N'mi  :saygılar

scream_atp

adamlar zevk ıcın yapmıslar bence para kımın umrunda ama onden gorunus cok gussel bence

relaxizmir

valla ben ilk bakışta anlamadım polo olduğunu kaput üzerindeki iki çizgiden çıkardım  :) helal olsun adama valla.uğraşıp yapmış.tamamen zevk meselesi tabi... ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!