Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
lütfen yardım

lütfen yardım

Başlatan mk84, 05 Şubat 2012, 21:13:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk84

Arkadaşlar bende bir golf 5 almayı düşünüyorum aşağıdaki araç nasıl sizce kafama yattı benim biraz ama,

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-148000-km-lpg-li-golf-sportline-60881864/detay

ALPER.

fiyat baya yüksek,1-2 daha eklenip tsi alınır,hatta bu kondisyon sıkıntı edilmiyorsa bu fiyatlarda da bulunur

artı herkes önden darbeyi sorun eder ama, araçların en sağlam yeri arkasıdır, örnek olarak ustamın duran fabiasına arkadan yokuş aşağı frensiz vaziyette doblo çarptı, doblo lafta değil, her türlü pert oldu.1600 kiloluk ticari araçtan bahsediyorum, dikkatinizi çekerim.Yani arkadan sağlam bir darbe alıp çamuluklara kadar aynı darbeden dolayı indiyse şase, aks gibi yerlere özellikle bakılmasını tavsiye ediyorum

ŞEREF84

Mk84 bana sorarsan çok pahalı tavsiye etmem bu fiyata daha yüksek modeller var ve km çok yüksek bence alma derim ve fsı tüp takılmış ama inan sorun yaşıyordur bence alıp tüp takmayı düşünüyorsan normal 1.6 al derim yinede kendi tercihin iyi araştır  :saygılar

fortuna1299

O PARA O ARABAYA VERİLMEZ.KM YUKSEK YAŞ  BUYUK.

enesandic

fiyatı yüksek satıcnının yazdıklarına bakılırsa çok düzgün arabada değil  km fazla jantları değişmiş sebebini sormak lazım  fsı araç  büyük bir olumsuzluk ve lpg takılmış odaha büyük sorun olabilir  bence vazgeç
Büyük imza...