ıvır zıvır önerilerde bulunur musunuz ?

Başlatan caner4, 30 Ocak 2012, 23:37:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

arkadaşlar merhabalar. şu an tarihi bir an ve şaka değil bilgisayarlarınızın ayarlarıyla oynamayın :D :D
şikayet ve arıza çözümü aramak için açmadım bu konuyu :D derin bir ohh çektikten sonra yazdıklarıma görüşlerinizi sunarsanız çok sevinirim :D
şimdik boramızın iç dizaynına girişmek için kolları sıvamış bulunuyoruz. öncelikle sıkıntım ön kapı içleri sarkmış ve kirlenmiş. ayrıca ön camlarım da çalışmıyor yani kapılar açılacak kaçarı yok. ben de diyorum hazır açılmışken şu kapı içi döşemeleri de değiştirsem mi ? ya da bi oto kuaföründen bugün teklif aldım bunları değiştiremeyiz fakat söker yıkar sarkmıyacak şekilde yaparız dedi pek aklıma yatmadı açıkcası ama nasıl olur bu iş yaptıran veya yapan var mıdır ?
daha sonraki sorunum vites topuzu ve körüğü körük okadar olmasa da topuz çok aşındı ve soyulmalar var. daha sonraki sorunum koltuklarım çok kirleniyor. güzelce temizletip bi de güzel kılıf seti almak istiyorum. yine krem olcak ama okadar açık olmasa da olur kir belli etmesin. en son da pedal seti ve ayak dayama için krom parçalar var onlardan düşünüyorum leş gibi çamurla güzelim döşemelerin anasını ağlatıyorum valla. neyse iç dizaynı bitirdik bir de ön cam hariç 3 numara film var arabada doğal olarak da arkayı hiç görmüyorum özellikle akşamları. bi tane park sensörü alıyım diyorum hiç olmazsa az bucuk işe yarasın çok pahalı olmasa da..
aşağıda linkleri veriyorum baktığım ürünler bunlar. bu ürünler dışında şunu kullan bunu ben kullandım çok güzel oldu veya ben şunu şöyle yaptım diyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum...
http://www.hepsiburada.com/Liste/stil-avargard-universal-ortapedik-oto-koltuk-kilifi-hediyeli-30145-/productDetails.aspx?productId=otctn30145&categoryId=20036977#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-sprint-pedal-seti-4507001/productDetails.aspx?productId=otev4507001&categoryId=20006812#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20006813&Productid=otev45010#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/monza-hunter-racing-vites-topuzu-6768/productDetails.aspx?productId=otelf6768&categoryId=20018918#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otrotart233&categoryId=20024957#Gorseller
This is the best one until we make a better one.......

tarihcifss

caner iç rengin sadece siyah ise linkteki koltuk kaplama rengi uyumsuz gibi geliyor bana...pedaller için metal şeyler şahsen benim hoşuma gitmiyor ama sen seviyorsun sanırım..vites topuzu modifiyeci bir araba sahibi için uyguna benziyor..ama ben olsam diğer vw forumunda ışıklı vites topuzu gördüm çok da hoş buldum.imklanım olsa ben alırdım..park sensörü diğital olması hoş ama ekranı daha küçük ve kibar olsa daha bi güzel olur gibi geliyor...iç döşemeler için uygun bir çözüm bulursan bizimle de paylaş..
BEŞKAZALI tarihcifss

tarihcifss

bi de bu park sensörlerinin arabanın tampon rengine boyanabilenleri varmış onlar daha bir hoş olur..ben birgün boyamaya çalıştım zır zır öttü..demek ki boyayı kabul etmiyor...
BEŞKAZALI tarihcifss

caner4

valla bu kılıflara benzer bi kılıf hatta aynısı da olabilir karşı komşum aldı . benim döşemeler zaten krem rengi . pedallarda en sadesi bu diyebilirim zaten aşağıda oldugu için pek görülmücek benim işimi görsün pedallar kaymasın yeter. yani düz siyah bulsam onu eklicektim sepete ama yok en sadesi bu gördüğüm. vites topuzu bnm çok hoşuma gitti hemde kaliteli bir marka ama iç döşemelerde kararsızım napsam diye düşünüyorum...

caner4

zaten benim aracım da siyah boyamaya gerek yok :)

tarihcifss

Alıntı yapılan: caner4 - 30 Ocak 2012, 23:51:08
valla bu kılıflara benzer bi kılıf hatta aynısı da olabilir karşı komşum aldı . benim döşemeler zaten krem rengi . pedallarda en sadesi bu diyebilirim zaten aşağıda oldugu için pek görülmücek benim işimi görsün pedallar kaymasın yeter. yani düz siyah bulsam onu eklicektim sepete ama yok en sadesi bu gördüğüm. vites topuzu bnm çok hoşuma gitti hemde kaliteli bir marka ama iç döşemelerde kararsızım napsam diye düşünüyorum...
eğer modifiye değil normal düşünüyorsan dediğim topuzu düşün..
BEŞKAZALI tarihcifss

caner4

linki falan var mı o ürünü hiç görmedim ben ?

tarihcifss

ya vw turk forumda bir ark..bişiler yapmış aracın kalorifer peteklerine filan ışık takmış.vites topuzu da değiştirmiş çok da hoş olmuş inan imkanım olsa ben de yaptırırdım..bi ara bak bakalım nette filan ya da forumlarda sor soruştur..kırmızı ışık böyle rakamları boranın içine çok uyumlu bişey...
BEŞKAZALI tarihcifss

caner4

ha o normal topuzu dıyosun onu bılıorm ya ben daha degısık bısey olarak dusunmustum de onlar normal standart topuz oluyo gıttı gıdyorda falan var koruguyle bırlıkte 50 lira ama ben bu vıtes topuzunu cok sevdım kullanmak ıstıyorm bunu ama uyumsuz olur dıye de endıselenıyorum hıc vıtes topuzunu deıstıren yok mu ya ??

yellow_driver

kapı döşemelerini deri veya kalite suni deri yaptırırsan istediğin tonda bir daha sarkma yaşamazsın (iyi bir usta yaparsa) çünkü su etkilemeyeceğinden nemli bezle de siler siler tertemiz kullanırsın. kapı switchlerini ise iyi bir usta yapar. vites ve körük işine gelince ankaradan bir üye arkadaş geçen sene isteyen arkadaşlara 20 tl civarı bir rakamdı, komple gönderiyordu. aramadan bulursan sonradan yaptırma ve onarıma göre çok daha orjinal ve güzel görünür.

tarihcifss

Alıntı yapılan: yellow_driver - 31 Ocak 2012, 13:26:19
kapı döşemelerini deri veya kalite suni deri yaptırırsan istediğin tonda bir daha sarkma yaşamazsın (iyi bir usta yaparsa) çünkü su etkilemeyeceğinden nemli bezle de siler siler tertemiz kullanırsın. kapı switchlerini ise iyi bir usta yapar. vites ve körük işine gelince ankaradan bir üye arkadaş geçen sene isteyen arkadaşlara 20 tl civarı bir rakamdı, komple gönderiyordu. aramadan bulursan sonradan yaptırma ve onarıma göre çok daha orjinal ve güzel görünür.
ne tür bir topuz için 20 tl istemişlerdi?
BEŞKAZALI tarihcifss

caner4

şaşırdım ben de 20 liraya nasıl bir ürün o ?

Micro

arkadaşım benimde kapı iç döşemelerim yıpranmış kendini salmıştı. döşemecide deri koltuk+4 kapı döşemesi+kolçak kaplaması için 300 tl verdim çok da güzel oldu istediğin kumaştan yaptırabiliosun

caner4

deri koltuk derken ?  ben sadece 4 kapı döşemesini yaptırdım yine kendi renginden 150 lira yaptırdım senin dediğine göre bn pahalı yaptırdım :(