19 Şubat 2012 Ankara Buluşması

Başlatan suskun, 29 Ocak 2012, 23:17:29

« önceki - sonraki »

atego

Alıntı yapılan: STAK67 - 18 Şubat 2012, 01:39:48
:tamamdir :tamamdir numaram 0554 635 76 99 isteyen mesajla veya arayarak ulaşabilir. Görüşürüz

Ben de aldım numarayı, Carrefour ya da başka yerde buluşup gideriz.

salihsefa

Alıntı yapılan: eser50 - 17 Şubat 2012, 15:29:02
iştah kaçma meselesi değil kardeş 270km yol gelecem jantlar 18 brock lastikler yazlık ben burda rabaya binmiyorum kaç haftadır lastik yok diye hava güzel olsa gelecem ama kar kış kıyamet Allah korusun yolda bi iş gelse başıma kepazelik diz boyu. :(
yok eser hocam, gaz vermek gibi anlaşılmasın haklısınız tabiiki, malum hava şartları, ben bile ankarada olduğum halde kar buz olmasa bari diye düşünmüyor değilim. Allah kaza bela vermesin
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

salihsefa

alper mekanda sıkıntı olursa 100.yıl pazar yeri demişin ama pazar günü orda pazar kurulyo yanlış hatırlamıyorsam  :) evrensel kolejinin ilersindeki çıkmaz sokak epey geniş sanırım orada düşünülebilir foto vs. için sonrasında cafe işi sende ;)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

mehmetk

gelmek isterdik konyadan ama yollaar çok ama çok kötü görüş mesamesi 1 metre :(
it ürür kervan yürür...

ercane

Kolej- Kurtuluş tarafından gilen varsa buluşup gidebiliriz  :tamamdir

eser50

Dün geceden beri aralıksız yağan kar bu sabah itibariyle 30cm ve yağmaya devam ediyor :(
Eser Oto Kaporta

byphotography

Ankara'da havan şuan itibariyle çok güzel inşallah böyle devam eder   :sevgi: :sevgi: :sevgi:

VosWoscu06

aynen abicim hava çok güzel ve yarında büyük ihtimalle güzel olacak...

BLaZe_06

Batıkent Etimesgut Ekibiyle Nerede Buluşuyor Şimdi Ne Yaptık_? Carrefoura Girecekmisiniz Ben Nerden Katılcam Konvoya :D

Bu Arada Arabayı Yıkadım Hızlı Cilasınıda Attım İyi Parladı :)

eser50

Eser Oto Kaporta

suskun

Alıntı yapılan: eser50 - 18 Şubat 2012, 17:16:45
ben gelemicem ona yanıyom :( :-\ :'(
eser usta boşver senin güvenliğin canının sağlığı daha önemli  :sevgi:
H.G WORKS