19 Şubat 2012 Ankara Buluşması

Başlatan suskun, 29 Ocak 2012, 23:17:29

« önceki - sonraki »

suskun

H.G WORKS

panik

yau panik adamım ben baştan söyleseniz ya alırım diye... ::) ::)

ismailtunca81

benim araba  4  kişilik  karapürçekten  geleceğim  fatih köprüsünün altından geçerken  alırım 3 kişiyi  şaft  paspasın kirlenmesine tav oluyorum da numaram 536 425 43 49  saat  12  de  oradan geçerim
şanslı 3 kişiye  duyurulur.
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

orkan22

ekip sağlam olmuş

gelemicem malesef hastane işlerim yüzünden :-[

n3co

uuuw hava cok soguk rüzgar fırtına kar don dolu yagmur poyraz ne ararsanız var  :D

abartmaya gerek yok, umarım hava soğuk olmaz. Yoksa kimse araçlarından dışarı cıkmaz herhalde hahahah.
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

ismailtunca81

poyraz varsa  sorun yok  karları  eritir don olmaz  :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

ALPER.

Alıntı yapılan: n3co - 17 Şubat 2012, 23:47:16
uuuw hava cok soguk rüzgar fırtına kar don dolu yagmur poyraz ne ararsanız var  :D

abartmaya gerek yok, umarım hava soğuk olmaz. Yoksa kimse araçlarından dışarı cıkmaz herhalde hahahah.

Yok zaten arabaların başında uzun uzun ne duracağız, gireriz bir çatı altına ederiz sohbetimizi

STAK67

mekanda sıkıntı olacağını sanmıyorum illaki ayarlanır biyerler ama napıyoruz sincan etimesgut eryaman batıkent ? buluşuyomuyuz ayrı mı gidicez ??? 

n3co

Alıntı yapılan: STAK67 - 18 Şubat 2012, 00:28:45
mekanda sıkıntı olacağını sanmıyorum illaki ayarlanır biyerler ama napıyoruz sincan etimesgut eryaman batıkent ? buluşuyomuyuz ayrı mı gidicez ??? 

Bence buluşalım. Batikent carfoursa da olabilir. Çifliğin ordan eskişehir yoluna cıkarız  :D

STAK67

Alıntı yapılan: n3co - 18 Şubat 2012, 00:53:44
Bence buluşalım. Batikent carfoursa da olabilir. Çifliğin ordan eskişehir yoluna cıkarız  :D

tamamdır 11:30 uygun mudur ?

eyuri

Etlikten veya çevresinden gelen arkadaş varsa buluşup gidelim ???

n3co

STAK67

Alıntı yapılan: n3co - 18 Şubat 2012, 01:03:34
uygundur. mesajlaşalım.

:tamamdir :tamamdir numaram 0554 635 76 99 isteyen mesajla veya arayarak ulaşabilir. Görüşürüz