Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI - Sayfa 43

Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI

Başlatan cnr_mk1, 27 Ocak 2012, 23:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEYOLOGY

şu logosuz panjurla ilk tanıştığımda çok gereksiz olduğunu hatta daha çirkinleştirdiğini düşünüyordum. sonra zamanla alıştım. daha sonra iş sevgiye dönüştü.
bugün bir golf üm olsa herhalde keyfe keder takacağım ilk parça logosuz panjur olur. çok değiştiriyor görüntüyü. harika olmuş eline sağlık.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

STAK67

caner kırmızı şeridi ihmal etme :) farklı bi hava katıyo hakkaten. hayırlı olsun panjurun bu arada yakışmış

gültekin77

Çok güzel hareketler bunlar, :D
Maşaallah,güzel olmuş gerçekten. :tamamdir
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

safakaksu90

suskun

maaşallah çok güzel olmuş canerim şerit işinide hallet 10 numara  :tamamdir
H.G WORKS

cnr_mk1

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 21 Ekim 2012, 18:14:39
şu logosuz panjurla ilk tanıştığımda çok gereksiz olduğunu hatta daha çirkinleştirdiğini düşünüyordum. sonra zamanla alıştım. daha sonra iş sevgiye dönüştü.
bugün bir golf üm olsa herhalde keyfe keder takacağım ilk parça logosuz panjur olur. çok değiştiriyor görüntüyü. harika olmuş eline sağlık.

saolasın Tolga abi benimde hep istediğim bir parçaydı uzun zamandır da velete bişey yapamamıştım 10 gün tatile cıkmıstım sonra geldim işe başladım ilgilenmeye fırsatım olmamıstı dün taner abiyle buluşunca bi fırsat oldu ve aldım  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: STAK67 - 21 Ekim 2012, 18:55:40
caner kırmızı şeridi ihmal etme :) farklı bi hava katıyo hakkaten. hayırlı olsun panjurun bu arada yakışmış
saolasın hasan ali.dün gece aldım panjuru bugün benim boyacı baktım calısıyo dükkan acık hemen boyattım ama tabelacı kapalıydı pazar dolayısyla.en yakın zamanda kırmızı şerit yapıcam bu kez borda yapmicam  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: gültekin77 - 21 Ekim 2012, 19:18:51
Çok güzel hareketler bunlar, :D
Maşaallah,güzel olmuş gerçekten. :tamamdir

saolasın abi teşekkür ederim.zamanla devamı gelicek inş.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: suskun81 - 21 Ekim 2012, 21:54:09
maaşallah çok güzel olmuş canerim şerit işinide hallet 10 numara  :tamamdir
eyvallah hamit abim saolasın.şerit artık haftaiçi bi gün alıp yapıcam kendini tam göstermedi panjur suan  :) sırayla gti lip far kaşı ve spor yay düşünüyorum inş...

vw_golf_mk2

aynı benim araç gibi gerekli parçalar geldiğinde görüntüsü çok değişecek abi :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 22 Ekim 2012, 15:10:01
aynı benim araç gibi gerekli parçalar geldiğinde görüntüsü çok değişecek abi :)

inş kardeşim acelemiz yok yavas yavas yaparım inş

cnr_mk1

lostys

caner niye hep soldan çekiyorsun :D kapaklar solda diye mi? :D