Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
krem renk iç döşemeden leke çıkarmak

krem renk iç döşemeden leke çıkarmak

Başlatan eren06, 22 Ocak 2012, 16:44:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eren06

evet arkadaşlar krem rengi arka koltuğumun üzeri is lekesi oldu 1-2 cm çapında bu lekeyi dağıtmadan nasıl çıkarabilirim evde kullandığımız pril,cif vs. türü şeyler işe yararmı?

sedatt_10

Bence Onlarla Uğraşma Daha Kötü Yapar.En Güvenlisi ve Garantilisi Benimde Kendi Arabamın Döşemelerinde Kullandığım ve Son derece Memnun Kaldığım Bir Ürün Var ; SONAX , Araç İçi Temizleyicisi Şuanda Ürün İndirimde İstersen Al Ben 2 Tane Almıştım 1 i Bitti Diğerine Geçtim Evde Bile Kullanıyorum...

link ; http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-arac-ici-temizleyici-321200-500ml/productDetails.aspx?productId=otson321200&categoryId=20035742&SKU=OTSON321200
Saygımız Herkese Sonsuzdur...

eren06

saol kardeş sipariş verdim. leke derinlere işlemeden,en kısa sürede gelir inşallah :)

ARY2001

arkadaşım bende kullandım süper bir ürün, lekeleri çok kolay çıkartıyor

caner4

dostum benim de koltuklar krem kadife çok kirleniyo bende alıcam bu üründen çok teşekkürler. kapkara oldu güzelim koltuklar ya :(
This is the best one until we make a better one.......

eren06

caner kardeş yarın birgün gelir ürün ben bi deneyim sonucu burdan paylaşırım umarım çıkarır lekeleri

caner4

birde before after fotosu yaparsan on numara olur dostum :D :D :D

caner4

:) inatçı lekelerle mücadele başlasın :D
benim sorunum sadece koltuklarda değil ön kapıların içlerinde kadife olan kısımlar var ya oralar sarkmış çok kötü olmuş leş gibi simsiyah olmuş nerdeyse şu koltukları bi temizliyim sonra kapı içlerine geççem güzel bi döşemeci bulursam güzelce bi elden geçirtcem . sonra vites topuzuydu körüğüydü işte girişcem :) bi de el freni çok fena olmuş napabiliriz onu ya krem rengi kılıf kapak falan var mıdır acaba ?

jackhal

krem rengi arabalarda genel olarak plastik aksamda boya yüzülmesi oluyor. Benim aracımda da bu problem var. Çok kötü bir görüntü oluşuyor. Örn: cam düğmelerinin olduğu yer, kapı iç tutacakları, kül tablası (arka) kenarlığı vs..

serhat

bu ürünü tavanı temizlemede kullanabilirmiyz zarar verirmi sarkma v.s?
WOLFSBURG STYLE ;)

eren06

sonax'tan önce

sonax'tan önce

sonax'tan sonraa

caner4

vayy be before after fotolarına bak helee :D :D
çok teşekkür ederiz kardeşim ellerine sağlık bnde kullanıcam bu üründen :D

jackhal

sonax'ın hangi ürününü kullandınız acaba