arkadaşlar merhabalar

korkmayın korkmayın bu sefer sayfalarca yazmıcam

yine bi tamirci maceram oldu onu anlatayım dedim

önemli bi konu değil yani standart bnm boranın sorunları

neyse bgün öğle saatlerinde hiç tanımadığım fakat ismini çok duyduğum bir ustaya gittim. usta zaten ilk bakışta anladı tip biri olduğumu ve hastalık derecesinde titiz olduğmu

her neyse abs ışığı biraz geç sönüyor bi zararı var mıdır bi bakıver demek için gitmiştim dedim ki gitmişken şu devir dengesizliğini de sorayım dedim. ayrıca direksiyonu çevirince stop etme sorununu da sordum . adam dedi madem bırak sen akşamüzeri gel al. haa bunları yapmadan önce kesinlikle boğaz kelebeği teşhisini koymadı. bu beni çok etkiledi bi kere

sonra da dedi aracı şöyle yanaştır bi dinliyim bn motoru dedi ki bu da çok hoşma gitti bilmiş ustalar gibi kesin boğaz kelebeği iki saate hallolur temizlik adaptasyon yplcak demedi. önce bi dinleyeyim dedi sonra bikaç tur kullandı araçtaki teklemeleri tespit etti sonra boğaz kelebeğini başka biyerde temizlettin mi dedi ? evet dedim . ben bi bakayım akşamüzeri gel al dedi . iyi dedim. bıraktım aracı sonra gittim bana boğaz kelebeğinin açılıp temizlendiğini diğer temizleyen tamircinin açmadan temizlediğini fakat boğaz kelebeğinin randımanlı olmadıgını değişmesi gerektiğini söyledi. ha kullansan olur ama böyle arada sorun çıkarır dedi. tamam dedim teslim aldım aracı yolda gelirken farkettim devir saati 1'in biraz altında sabit olması gerekirken tam 1'in üzerinde durmakta ayrıca direksiyonu rolantide çevirince kendi kendine yükselmektedir. sanırım stop olayını çözmek için deviri yükseltmiş biraz ama bunun bir zararı var mıdır ? zira bana bi zararı yok hatta iyi bile oldu ki stop etme olayı sıfıra düştü çok zor şartlarda denemedim ama aracı normal şekilde garajıma parkettm sıkıntı yoktu. bu devirin yüksekliği sıkıntı yaratır mı ?