Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi A1 quattro (2013)

Audi A1 quattro (2013)

Başlatan white quattro, 05 Ocak 2012, 03:32:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

quattro

yellow_driver

white quattro

quattro

MurdeR

mercedesten bişeyler var sanki içinde

car wolf

Bir dergide incelemiştim 2.5 TFSİ motor seçeneği ile geliyor tamamen rally tarzı üretim herşeyi ile özel yapılmış bir araç piyasayı çoook fena sallar almak lazım ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Cabrio

Çok fena makina ya beyazı özellikle çok güzel AUDI kendi çok geliştirdi çook  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

metinmb407

Herşeyi iyi hoşta şu kalorifer ızgaralarına alışamadım. Önceden çok gözüme batmıyordu ama bir arkadaş eski dolmuış tarzı deyince hakkaten göze batmaya başladı :) Yoksa ön göğüs, konsol on numara.

vp703

Alıntı yapılan: metinmb407 - 22 Kasım 2012, 09:33:26
Herşeyi iyi hoşta şu kalorifer ızgaralarına alışamadım. Önceden çok gözüme batmıyordu ama bir arkadaş eski dolmuış tarzı deyince hakkaten göze batmaya başladı :) Yoksa ön göğüs, konsol on numara.
ilyas salmanin almanyadan gelirken kullandigi merco nun izgaralariyla ayni :D mercedes 20 yil onden mi gidiyor ne :D
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

uAlper

Alıntı yapılan: car wolf - 22 Kasım 2012, 00:16:42
Bir dergide incelemiştim 2.5 TFSİ motor seçeneği ile geliyor tamamen rally tarzı üretim herşeyi ile özel yapılmış bir araç piyasayı çoook fena sallar almak lazım ;)
türkiyede en fazla 5tane satar çünkü çok para olur 2.5tfsi bide s bide q
çok para olur :)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL