TanerErbay´s Cabrio 34 TL 252

Başlatan TanerErbay, 31 Aralık 2011, 20:18:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TanerErbay - 08 Ocak 2012, 03:32:28
Kesinlikle, yakismayani pek görmedim

Googleden resim arattiginda mk1 hatta %80 in üzerinde bu stoplardan var :)
Aynen öyle ben smokedları çok seviyorum ama bunlar çok fena duruyor ya  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

arda_86xxx

herpan

Arkadaşım hayırlı olsun araban pek güzel nazar değmesin.Ben de Fethiye'deyim geçtiğimiz Eylul de bursa'dan bir cabrıo aldım fena da sayılmaz hani Muğlalı cabby ler 2 oldu. Buraıara yolun düşecek olursa görüşmek isterim. Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi sürüşler.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: herpan - 09 Ocak 2012, 01:05:51
Arkadaşım hayırlı olsun araban pek güzel nazar değmesin.Ben de Fethiye'deyim geçtiğimiz Eylul de bursa'dan bir cabrıo aldım fena da sayılmaz hani Muğlalı cabby ler 2 oldu. Buraıara yolun düşecek olursa görüşmek isterim. Tekrar hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi sürüşler.
Ayıptır sorması Bursa'dan aldığınız cabrionun rengi-plakası nedir merak ettim  :melek:

Mk1GTI

Kırmızımı kırmızı valla piayasadaki en baba cabrio hatta 1. sırayı alıcak durumda diyebilirim. Hayırlı olsun inşallah gönlünce binersin.. Stoplarda 10 numara gitmiş.. Bu stoplar ya kırmızı yada beyaz a başka renk mk1 de sırıtıyor zaten..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

herpan

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Ocak 2012, 16:04:12
Ayıptır sorması Bursa'dan aldığınız cabrionun rengi-plakası nedir merak ettim  :melek:
[/quote     Rengi Beyaz  16  BJE 97]  veya 16 BJG 97 hatırlamıyorum şimdi artık 48 HP 034   ne de olsa aslen İst'lluyuz ;D

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Ocak 2012, 20:37:52
Kırmızımı kırmızı valla piayasadaki en baba cabrio hatta 1. sırayı alıcak durumda diyebilirim. Hayırlı olsun inşallah gönlünce binersin.. Stoplarda 10 numara gitmiş.. Bu stoplar ya kırmızı yada beyaz a başka renk mk1 de sırıtıyor zaten..
+1453 hatta abi kırmızıya daha güzel yakışıyor seninde kırmızı bir mk1 almanada çok sevindim :D Stoplar açısından özellikle :D nede olsa kalbinde yatıyor ilk kırmızın :(
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: herpan - 10 Ocak 2012, 00:23:02
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Ocak 2012, 16:04:12
[/quote     Rengi Beyaz  16  BJE 97]  veya 16 BJG 97 hatırlamıyorum şimdi artık 48 HP 034   ne de olsa aslen İst'lluyuz ;D
Tamam onuda kullandım merak etmeyin Bursa'daki bütün MK1 Cabriolara tek tek binip kullanmışım demek ki  ;D

TanerErbay

Alıntı yapılan: Han - 10 Ocak 2012, 00:36:08
+1453 hatta abi kırmızıya daha güzel yakışıyor seninde kırmızı bir mk1 almanada çok sevindim :D Stoplar açısından özellikle :D nede olsa kalbinde yatıyor ilk kırmızın :(

ama yinede Smoked de denemek lazim :)

plakalikla güzel bir uyum saglicagini düsünüyorum.

herpan

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Ocak 2012, 02:57:58
Tamam onuda kullandım merak etmeyin Bursa'daki bütün MK1 Cabriolara tek tek binip kullanmışım demek ki  ;D
Araba hakkındaki fikirleriniz nelerdir? Sizce yapılması gereken neler var araçta artı ve ya eksi olarak? Yazarsanız sevinirim.

mcsahan

enfes bir cabrio, iyi günlerde kullan

CoX_BoY

şahene bir araba yakından inceledim aracın tek eksiği k-jeti olmuş  :tamamdir

bu arada yan yana geldik mi benim smokedlaarı hemen sana takacaz  ;)