Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 52

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1afu56

braveheart53

kanka böyle koyuyon resimleri bize de koyuyon ;D olan var olmayan var yahu kaldır resimleri  :D

panik

oktaygedikli

Bugun karavanda çalıştık biraz fotolar çıkmıyor güzel 2 3 foto paylaşım tavan kablaması ve 1 duvarın kablamasını yaptık bir de ön cam içten iptal edip onunu duralit ile kapattık yarın kaplamaya devam edicez  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 19 Haziran 2012, 20:45:55
kanka böyle koyuyon resimleri bize de koyuyon ;D olan var olmayan var yahu kaldır resimleri  :D

Estafurullah kanka biz bir aileyiz benim demek sizin demek sorun yok biliosun

oktaygedikli

alpers3

oktay bu karawan konusunda benı kırbaclıosun :D :D :D :D senın yuzunden masraf cıkacak basıma :D :D allah kolaylık wersın bıtınce su karawan bı resım patlatta gazı ıyıce yıyeyım bende ;D :tamamdir

oktaygedikli

Alıntı yapılan: alpers3 - 22 Haziran 2012, 13:16:55
oktay bu karawan konusunda benı kırbaclıosun :D :D :D :D senın yuzunden masraf cıkacak basıma :D :D allah kolaylık wersın bıtınce su karawan bı resım patlatta gazı ıyıce yıyeyım bende ;D :tamamdir

Kardeşim kırbaclanacak bişey yok dün de trb den bir arkadaşıma aldık bunun biraz daha büyügünü zevk meselesi ama aşılamada üstüme yok yavaş yavaş yapıyorum bitince pro fotolar ile paylaşıcam  sağol kardeşim :saygılar

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

oktaygedikli

Bu gün karavanın kaplamasını bitirdik bi yer parkesi kaldı ve elektrik tesisatıda bitti ama fotoları yarın eklerim arkadaşlar denizdeydim simdide halısahaya gidiyorum  :(   :saygılar