Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 50

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhaty

Bende de otomatiği var, bir ara satayım dedim vazgeçtim pişman olurum diye, güle güle kullan.

chemisamet

braveheart53

kanka hayırlı olsun  :tamamdir :sevgi: benimkini de götür de 3 olsun  :D ah keşke plakalar da peş peşe olsaydı süper olurdu

oktaygedikli

oktaygedikli

Alıntı yapılan: serhaty - 08 Haziran 2012, 16:49:00
Bende de otomatiği var, bir ara satayım dedim vazgeçtim pişman olurum diye, güle güle kullan.

İyiki satmamışsın kardeşim  otomatic aracı sürmeden kimse anlayamaz dediğimizi  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: chemisamet - 08 Haziran 2012, 17:45:16
super olmus kıralık verıldı sankı..

Aynen kardeşim  verdiğim abi sağolsun  :melek:  onun sayesinde yine aldım arabayı  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 08 Haziran 2012, 22:19:43
kanka hayırlı olsun  :tamamdir :sevgi: benimkini de götür de 3 olsun  :D ah keşke plakalar da peş peşe olsaydı süper olurdu

Sağol kanka eyvallah  :saygılar   Kanka 61 kd 089 da  zafer abimin golf 2 otomatic arabasının plakası araları da doldururuz başka arabalar aldıkça

heiwon

MeTHea35

abi hayırlısı olsun cok guzel bir duygudur daha once emek vererek topladıgın bir araca tekrar'dan sahip olmak allah ayırmasın diyelim  :sevgi:  :tamamdir

cengizhan_mk3

antalyadan gerimi geldi burada gözümün önünde duruyordu sürekli seninmiydi öncede bej olan  :D :D

oktaygedikli

Alıntı yapılan: heiwon - 10 Haziran 2012, 18:22:01
OKTAYIM iyiki plakayı değiştirmemişim

Evet abi iyiki değişmemişsin  :saygılar  Seni seviyorum abi aramıza hoş geldin  :sevgi:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 10 Haziran 2012, 19:05:11
abi hayırlısı olsun cok guzel bir duygudur daha once emek vererek topladıgın bir araca tekrar'dan sahip olmak allah ayırmasın diyelim  :sevgi:  :tamamdir

Sağol kardeşim AMİN   :saygılar   :sevgi:   :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Haziran 2012, 22:24:31
antalyadan gerimi geldi burada gözümün önünde duruyordu sürekli seninmiydi öncede bej olan  :D :D

Evet benimdi kardeşim sattım aracı 5  6 ay  önce alan abimiz satlığa çıkarmış 10 gün önce şimdi tekrar geri aldım sağolsun alan abimizde yapacağı yardımı yaptı :sevgi:

serhaty

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 09 Haziran 2012, 13:05:45
İyiki satmamışsın kardeşim  otomatic aracı sürmeden kimse anlayamaz dediğimizi  :saygılar
Haklısın :saygılar