Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 38

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 12 Nisan 2012, 02:04:02
Hani herkez kendi aracı için derlerya türkiyede tek diye.. benim aracım ilk el ve kendime göre gerçekten orjinal derdim hep ama ta ki Oktayın aracını görene kadar. şu an benim gönlümde orjinalliği ve güzelliği ile gerçekten türkiyede tek diyebileceğim tek araç allah nazardan saklasın diyorum başka da bişey demiyorum...!!!!!

Erhanım canım kardeşim herşey için sağol helede bu güzel yorumun için dünki ilgin den misafir perverliğinden herşeyden dolayı tekrar tekrar sağol kardeşim  yogun geçti dün  trbye dündükten sonra fotoda ekleyemedim ama şimdi bende cektiklerimi paylaşıcam.

oktaygedikli

Öncelikle önceki gün aracımda eksik kalan arka silecek tıpasını bulup taktım  :D ve eksozu krom boru yaptım  :saygılar

GolfMk1Cabrio

Egzoz böyle çok daha nazik durmuş yakışmış Maşallah nazar değmesin  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

oktaygedikli

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Nisan 2012, 16:49:49
Egzoz böyle çok daha nazik durmuş yakışmış Maşallah nazar değmesin  :sevgi:

Sağol kardeşim  :sevgi:

oktaygedikli

Ve dün RİZE Fındıklı ERHAN kardeşimizi ziyaretimizden bana hediye ettiği bagajı takarken ve dönüş yolumuzdan bir kaç kare  :sevgi:

braveheart53

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 12 Nisan 2012, 16:14:16
Erhanım canım kardeşim herşey için sağol helede bu güzel yorumun için dünki ilgin den misafir perverliğinden herşeyden dolayı tekrar tekrar sağol kardeşim  yogun geçti dün  trbye dündükten sonra fotoda ekleyemedim ama şimdi bende cektiklerimi paylaşıcam.
ne demek Oktayım ne yaptımki...  yorum gerçekler kanka başka bişey değil.. Zafer abiye ayrıca teşekkürler sayesinde aracı da çalıştırdık.  :sevgi: :sevgi:

STAK67

maşallah abi allah nazarlardan saklasın çok güzel bi araba oldu :)

fatih_06

port bagaj da daha ayrı bi hava katmış renk öylemi kalacak yoksa bi değişiklik olacakmı

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 12 Nisan 2012, 17:46:29
ne demek Oktayım ne yaptımki...  yorum gerçekler kanka başka bişey değil.. Zafer abiye ayrıca teşekkürler sayesinde aracı da çalıştırdık.  :sevgi: :sevgi:

Ne  demek kardeşim zafer abim zaten oraya arabayı calıstırmaya geldii :)   :sevgi:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: STAK67 - 12 Nisan 2012, 17:47:17
maşallah abi allah nazarlardan saklasın çok güzel bi araba oldu :)

Sağol kardeşim AMİN

oktaygedikli

Alıntı yapılan: fatih_06 - 12 Nisan 2012, 19:26:33
port bagaj da daha ayrı bi hava katmış renk öylemi kalacak yoksa bi değişiklik olacakmı

kardeşim bagaj güzel oldu evet bugun üzerinde biraz calısma yaptım cok kaba görünüyordu biraz daha kibar olması için vidalarını söküp kısaltma işlemi yaptım orjinal şekilde vidaları ayarlayıp tekrar topladım aksam üzeride siyaha boyattırdım yarın takıp son fotolarını eklicem zaten  ;)

braveheart53

Ya kanka o dediğin şeyleri hangi arada yaptın ya :D helal sana valla ne diyim inşallah istediğin gibi güzel bişey olmuştur. Tahmini ne kadar kısalttın Oktayım?

oktaygedikli

Fotoları ekliyorum kardeşim şimdi birde canlı göri 28 cm kısalttım sag 14 sol 14  ;)

oktaygedikli

Evet bugun yapılan işler ERHAN kardeşimden aldığım bagajın fazla kaba görünmesi nedeniyle biraz  kesip bicip son getirdiğim durum :D