Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 10

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 25 Şubat 2012, 22:36:15
Güzel bi Mk1 kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah abicim... :sevgi:

Sağol kardeşim  :sevgi:  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 25 Şubat 2012, 22:27:38
vayyy oktayım hayırlı olsun :) bitir de iki jb bi drag yaparız :D

Sağol erhanım  kardeşim  ;) mart sonuna biticek inş. merak etme yanına gelicem turlamaya

braveheart53

valla temiz araç almışsın o yüzden fazla uğraşmayacaksın gibime geliyo. bi maliyet hesaplaması yap da benimkini de yaptıralım  :)
o zaman artık tam denk olur ikisi de jb motor ikisi de ff şanzuman tam kafa kafaya :) bi bende fazladan 4-2-1 headers var o kadar.
bu arada zafer abinin aracı için çok üzüldüm çok geçmiş olsun....

oktaygedikli

Alıntı yapılan: braveheart53 - 26 Şubat 2012, 14:20:29
valla temiz araç almışsın o yüzden fazla uğraşmayacaksın gibime geliyo. bi maliyet hesaplaması yap da benimkini de yaptıralım  :)
o zaman artık tam denk olur ikisi de jb motor ikisi de ff şanzuman tam kafa kafaya :) bi bende fazladan 4-2-1 headers var o kadar.
bu arada zafer abinin aracı için çok üzüldüm çok geçmiş olsun....

kanka sağol ama arac zafer abimde yanmadı biraz uzun hikaye görüşünce anlatırım  ;)

bu arada benim  maaliyet su an 11.732 tl den gidiyor gectik boyaya  :o  15 i bulucak inan

senin aracda 4 / 4 lük  istersen tahminim 7.000 yer en az kanka.

oktaygedikli

:D Erhan kardeşimle onun yavru ceylanı ziyarette bir anı  :D  :saygılar

HecctoR

Güzel çalışma. Emeğinin karşılığını alırsın inş..  8)
Referee

braveheart53

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 26 Şubat 2012, 14:28:24
kanka sağol ama arac zafer abimde yanmadı biraz uzun hikaye görüşünce anlatırım  ;)

bu arada benim  maaliyet su an 11.732 tl den gidiyor gectik boyaya  :o  15 i bulucak inan

senin aracda 4 / 4 lük  istersen tahminim 7.000 yer en az kanka.
Abi ne ettin sen yaaa sen yaptırdığın halde o kadar masraf ettin mi.. uff Oktayım ya allah kolaylık versin bitane mk2 parası restoresyona döktün yani.. buralara yolun düşer de bir çayımı yemeğimi yemeden gidersen darılırım. geçen sefer zamanınız yoktu bidahakine geniş zamanda uğra da muhabbet edelim.

braveheart53

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 26 Şubat 2012, 14:54:48
:D Erhan kardeşimle onun yavru ceylanı ziyarette bir anı  :D  :saygılar

:) araç aynı yerinde hiç yerinden oynamadı. en son lastikler betona kaynayacak heralde  ;D

oktaygedikli

arac bitsin aracla gelicem kardesim merak etme  ;) vermedin bize arabayı :) ölüme mahkum ediyon  ;D

oktaygedikli

Son durumdan bugun çekebildiğim  bir kaç foto  :sevgi:

VosWoscu06

Hadi bakalım güzel gidiyo abi..

braveheart53